N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Mac 2009

Mirul Yg Seksi..

Salam Semua

Semalam kami smpi ke JB dlm kul 4.30 ptg.. budak bulat tu..punya suka, sepanjang perjalanan tu tak tido pun.. smpi je umah opah dia.. takmo masuk pun..dia dah tau tmpt yg dia nak tuju. Korang nak tau apa yg dia buat bila sampai je kat umah opah dia.. jom kita tgk.. apa yg dia nak buat..

hah tu dia... tu la tmpt yg dia tuju dulu..besen besar mak aku tu dia kata kolam.. terus nak duk berendam

seronok bebenor la dia main air tu.. tgk la..telanjang bulat..seksi u..

kasut dia pun duk tenggelamkan kat dlm air..


aauuuwwwww....seksi la sya...



habis semua basah..sib baik ler kat luar rumah kan.. klu tak.. ish..ish..
hah tu la dia punya aktiviti bila smpi umah opah dia...seronok la dia... ada yg duk layan dia...tu la story mory pasal semalam... semalam tak dan ler nak updatekan.. sebab line very the bz looorr... la ni budak bulat tu.. g jenjalan ngan opah dia.. wah kemain seronok la dia...ok korang.. nnti aku sambung lagi story mory pasal budak bulat tu ya..



7 ulasan:

Tink berkata...

awauuuuuu!!!
seksi ko mirul!!!!

syareena berkata...

huhu mmg bulat sungguh....

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
heh..he..heh.. seksi kan

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh, memang bulat kan

mummYaeesh berkata...

hmakk aiii...debab nye bdk ni...mana pi dia punye leher??cuckoo bird pun mcm tak nampak jek..woohoo!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh..

~Eila @ Along~ berkata...

eiii..mirul seksii..adoii...eila ngan hubby dok gelak tgk die lam besen tuuu..alahai rina..comey je mirul hehe