N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mac 2009

Award 4 Followers Cutemiut78

Salam Semua..
(n3 ni adalah sticky mode.. n3 terbaru.. kat bawah ni ya..)

Wah..hari ni nak beritahu kat all cutemiut78 followers. Hari ni korang plak terima award dari aku.. as a pengikut setia.. sorry la ya.. aku tak berapa nak kreatif sgt.. tapi menghargai korang yg jd pengikut setia aku.. makanya terima la award yg tak seberapa dari aku ni...



so.. kepada 50 followers blog cutemiut ni.. sila la ambil ya... tak larat nak senaraikan nama masing2... sesapa yg perasan gambo dia berada di cutemiut follower tu.. sila la ambil k. Terima kasih byk2 sebab sudi menjadi followers cutemiut78.. sayang korang semua.. mmmmuuuaahhhh!!





20 ulasan:

atty's berkata...

wokeh..nanti kty amik ..ye..

JIVEBUMZ berkata...

time kaceh akak ku cayang..lalala hepi dapat award :d

reen berkata...

huhuhuhu..cmne nk amek awrd ni...uwaaaaaaa..tulun.......

[-suziey-] berkata...

kita baru jadi follower..bole amik x..ekekek:D

neezareef berkata...

kang aku amek

nenekrock berkata...

macehhhh adik ely dh amek dh hehehhee =D

eDrYaNa berkata...

makasehhh..
jap lg i amik..
eheheh..

eya berkata...

sy udh amik..maceh yo

Tink berkata...

kiter amik tau..
me tasyeh!!!

kuIna Jentayutiara berkata...

toce toce...

terima kasih daun keladi...

mama mya berkata...

nape saya x pernah masuk sana follower yer? mungkin terlepas pandang itu follower kot hiks.. x pe nanti kita follow yer :)

re = hahaha gelak besar baca komen "kemain lagi lovely couple ya" kalau nengok real lagi pecah perut hahaha

reen berkata...

mekacih..time 2 amek..time 2..kita tepek kt blog kita...lain kali bg adiah beso2 lg ye..he..

UnGu VioLet berkata...

thanks kak.. nnt mar ambik yer.. nie, jln tengok2 dlu.. hik2..

sheila berkata...

kite dah amik dah..
tenkiu ye

~~ciklinn~~ berkata...

TQ2.... linn simpan kat comp tau... sbb konon nak buat 3 colum camni tapi tak lepas2..huaaaaaaaaaaa tlonggggg

ct rahani berkata...

comelnya award nih.. baru je amik nih kak..

mama mya berkata...

musim awards n musim tag hihihi

irbika berkata...

ala, ruginya... kita tak tergolong dalam 50 follower tu!!! waawaa... jadi follower ker 60 plak...waa...waa...

~~ciklinn~~ berkata...

okesss dah tepek dah

CuTeMiUt78 berkata...

kepada semua follower,
terima kasih sebab sudi ambil..