N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Mac 2009

Jivebumz Tag Saya lagi..!!

Salam Semua..

Wah.. baru tadi jelajah blog member.. tetiba terpandang kan nama tersenarai utk tag.. heh..heh..heh.. takpe kira aku kan memang skkee buat tag.. so kali ni menjawab tag plak lor... tag kali ni dtgnya dari Jivebumz mekacih ya dik.. sudi tag akak lagi..walaupun dah pernah buat tag ni kan... takpe akak gigih buat lagi yo.. pada sesapa yg nak tag aku tu.. dipersilakan.. insyallah klu berkesempatan akan kubuat.. so jom tgk apa soklan tag kali ni..


~ Ape nama penuh anda?
Maiza Azrina Binti Ismail
~Nama apa yang anda harap itu nama anda?
emmm.. takde harap nama lain pun..dah mak ayah beri nama tu.. dah alhamdulilah.. ada gak ler nama kan..

~Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi. hah ni gambo masa hari minggu lepas... masa nak g jemputan tu... (koleksi tudung ekin yg ke3..) heh..heh..heh..
~Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
emmmm...heh..heh..heh.. kenangan paling bermakna dlm jiwa raga adalah sewaktu pernikahan ku... makanya sah lah.. kami sebagai suami isteri...

~Apa prinsip hidup anda?
Tekun melakukan sesuatu kerja... dan selesaikan hingga jaya..

~Apa perangai anda yang paling buruk?
sama ler ngan Jivebumz ni.. "MALAS" tu klu dah terkena penangan pil M k..

~Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga"ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda

hah.. tu khas utk ko dik...

Tagkan 10 orang kenalan anda
emmmm...ada sesapa yg nak buat.. dipersilakan k...takde paksaan...
ok..selesai sudah.. sesi menjawab tag tig tug ni.. so pada adik Jivebumz.. moga pueh hati lor ngan segala jawapan yg telah akak laksanakan tu.. :)



16 ulasan:

ct rahani berkata...

cantik akak pakai tudung ekin tuh.. masuk jer ngan muka akak..

eya berkata...

kite pon baru mencoba2 tdg ekin...selesa btl pakai tdg tu..ekekeke..(baru ade 2 koleksi)

JIVEBUMZ berkata...

sesuai jer ngn muka akak..kurus lonjong..hihi neway thanxs tau sudi jawab tag nie..hihi nie yg rase best nak tag akak g neh..

[-suziey-] berkata...

waa posing nng tudung ekin lagi ;)

amik award kt my blog yek ;)

YanDarwisy berkata...

kalau penyakit M tu dah dtg, memang satu benda pun x jadik kan?

Mamamanja berkata...

sinonim ngan tag dan award nih

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tudung baru ker tu? sakan bergambar syok sendiri ko yer...hiksss.....gambar2 gitu stail aku buat lerrr...kekdg nak gelak sendiri....

CuTeMiUt78 berkata...

~ct~
heh..heh.. itu tudung pilihan cik abg akak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah kan.. senang je.. nak pakai dan amat selesa.. kita baru ada 3 koleksi tudung ekin ni

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. takmo puji lebih2 aarrr.. karang kembang tak tentu pasal.. tag jgn tak tag

CuTeMiUt78 berkata...

~suzie~
heh..heh..heh.. saja ngades kan.. oh ada award ya.. k nnti kita ambil mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn darwish~
ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hah..rasanya tag je tadi.. takde plak award nya

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
ha'ah...cik abg aku belikan.. huah..huah..huah.. ikut ko ler ni sakan bergambo sendri..

aNIe berkata...

Cutemiut...sana sini ada tag ye...akak ni banyak hutang tag yang tak dilangsaikan...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
ha'ah kan kak.. musim tag kot