N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Mac 2009

Opppps... Tag la plak

Salam Semua..


Emmmm... n3 kali ni.. nak menyelesaikan hutang plak ya.. hutang apa lagi kan.. klu bukan tag.. Actually dah lama plak rasanya tak membuat tag ni kan.. walaupun yg bebenornya dah tag ni dah pun aku buat.. tak pe la kan.. aku buat sekali lagi.. demi persahabatan ni.. so tag kali ni dtg nya dari mummy yaeesh.. heh...heh..heh.. tak sangka ya, kita yg kena.. anyway thanks mummy yaeesh sebab ingat kita ni.. so jom layan kan tag ni..


Answer this bunch of question based on the opposite gender. No family members is allowed. emmm no family members, sapa ya.. blh ke klu citer pasal x bf gitu..huah..huah..huah..


Your 5 impressions towards him
1- emmm.. caring
2- baik hati
3- penyayang kot
4- pemurah
5- over peramah



The most memorable things he had done for you
emmm.. apa ya... lupa la plak.. maklum ler x bf kan.. tapi seingat2 aku, dia pernah belikan rantai kat aku tapi... ntah mana ntah aku campakkan..


The most memorable things he have said to you
heh..heh..heh.. i like u very much.. (hampeh.. masa bercinta gitu la kan.. )


If he becomes your enemy, you will...
klu blh la kan.. nak kebaboomm dia.. sebab dah keciwa kan aku..blh ke..??


If he becomes your enemy, the reason is..............
sebab dia buat aku streess ngan perangai dia yg kejap ok..kejap tak..yg lebih utama dia sudah buat hati aku terluka..


The most desirable thing to do on him is..............
emmm...buat pe nak done something pada dia yg dah sakitkan hati aku kan.. biar la dia sedar sendiri.. blh gitu..??


The overall impression of him?
actually kan.. klu nak dikatakan masa aku kenal dia dulu, kira ok la kot.. dia baik.. cuma kadang2 panas baran..



How do you think the people around you will feel about you?
ntah... korang yg menilai aku camne.. aku nak ckp lebih2 karang.. ada plak yg kata aku perasan..heh..heh..heh..



The character of you for yourself is
aku ni jenis yg suka berkawan.. kira agak peramah gak ler


The character you hate of yourself is
emmm... kadang2 aku ni cepat bosan ngan sesuatu benda..



The most ideal person that you want to be is.....
emmm.. off course ler yg cantik2.. baik hati.. baik segala nya la..



For the people who care about and like you, say something about them
oh..kengkawan semua... terima kasih byk2 sebab sudi berkawan ngan aku yg tak seberapa ni.. yg biasa2 je.. sayang korang semua.. heh..heh..heh...



6 people to tag (in random order too)
1- neezareef
2- kty
3- eya
4- ciklinn
5- unguviolet
6- kakatie



Who is no. 2 having a relationship with?
emmm.. dah anak pun...kan kty


Is no. 3 a male or a female?
off course ler female... dah nama pun eya


What is no. 1 studying about?
emmm.... la lupa la plak.. za, ko study apa ya..


Is no. 4 single?
nob.. dia adalah ibu kepada 2 putera yg cute..i'm right ciklinn?



Who is no. 5?
one of my adik laling yg jauh diperantauan ..



Say something about no. 6?
one of my blogger friend yg rajin beri komen kat blog aku...



so settle sudah... tag aku ni.. hopefully mummy yaeesh, semoga berpuas hati ngan segala jawapan assigment ni k.. pada nama2 yg telah kena tag tu.. jgn buat2 lupa2 k.. walaupun dah buat.. sila la buat sekali lagi.. heh..heh..heh.. (blh gitu.. camne kena paksa la plak kan..)have fun ok..!!



7 ulasan:

eya berkata...

huh,kene tag ke..ayo..akan dibayo slps dpt gaji..ekeke

atty's berkata...

walupun kty dah buat.tp spesel tu rina..den buek laie..siap sudah..jap lagi kuar entry..

Ena berkata...

biru mata itam kusss masuk page ko cute... dah makin canggih n lawo ek.. tahniah la hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
sila buat yo.. jgn mara aarr..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
wah..bagus.. syg kty

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
oh.. lama ko ta jenguk sini ya.. heh..heh..heh.. mekacih

mummYaeesh berkata...

syabbassss...wah!ex bf katanye...
kpd ex bf cm78...awas lho! kerana menyakitkan serta melukakan hati cm78...cis bedebah!gitew...