N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Mac 2009

Pe aktiviti coti2

Salam Semua..

Baru ni ler dpt update..semalam tak dan nak tenet.. disebabkan kena g rewang. Maklum ler kan.. duk kg ni.. kena la bergaul ngan masyarakat.. klu tak nnti org kata kita sombong plak..so semalam.. blh dikatakan bzios la.. kat umah aku ni klu ada jemputan kawin ke...jemputan berkhatan ke.. sudah pastinya adik beradik abg aku blk semuanya...makanya gamat ler umah aku semalam... pastu semalam saja je aku belikan kek utk kakak ipar aku yg duk serumah tu.. besday dia 3 hb mac hari tu.. saja je kan memeriahkan suasana... bila dah ramai2 tu.. seronok kan..jadinya. Tapi idok le buat majlis apa pun..just potong kek ajok.. aku plak dah sibuk2 tu.. lupa plak nak snap gambo.. dah habis potong keknya baru ler teringat nak ambil.. hari ni plak..hujan. Budak bulat tu tido.. makanya akupun blh ler bersantai2 kan.. tgk budak bulat ni tido.. cam suruh aku tido gak ler.. so ok la korang.. see u tomorrow k. Esok dah keja dah..

16 ulasan:

Tukang cerita berkata...

coti...dok umah, jaga anak sakit...
huhuhuuuuu....

JIVEBUMZ berkata...

selamat bersantai di hari cuti yg indah ini yer kak

Nurhayati berkata...

Happy Belated to ur SIL!!!
mesti Mirul sronok ramai org kat umah.. ;)

UnGu VioLeT berkata...

salam maulidur rasul kak.. moga sama2 memperbanyak selawat ke atas nabi junjungan mulia ini..

atie berkata...

bestnya kumpul ngan adik beradik kan. ktie pun balik kg juga. happy sangat2.

ct rahani berkata...

dah nk masuk coti sklh nie mmg byk tul jemputan kawin.. kt kg mertua sy pun sama.. huhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
oh ya ke.. alahai kesiannya..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
selamat bercuti..kat sini ujan semalam

CuTeMiUt78 berkata...

~yati~
memang seronok yg amat sgt...

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
ya.. sama2 la kita..salam maulidur rasul

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
ha'ah..memang seronok kan kak.. bila dah berkumpul ramai2 ni

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
yup betul tu.. akak ni dah berderet2 surat saman dtg

eya berkata...

bestnye kalo ramai2 blk,mmg gamat la kan.

nizza-abira berkata...

hai kak!
lama tak jenguk sini.
keje kat opis dah kurang skit, leh melawat blog kwn2... ;)
kat putrajaya/selangor pun ujan seharian semalam. Mata pun memang kuyu ajer...

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
memang seronok.. riuh rendah rumah dibuatnya

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
salam dik, uishh lama tak jenguk sini ya.. heh..heh..heh.. welcome back dik