N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Mac 2009

Tag Perkahwinan

Salam Semua..

Wah...kali ni masa utk buat tag lor.. ayo..ayo.. tag kali ni datangnya dari eya..(oh ni kes balas dendam ya..katanya lah..) k eya..so ni my answer. Thank k sebab tag kita.. maknanya still remember la nak tag kita kan.. jom layankan.. soklan tag kali ni...tag perkahwinan
saja je tempek gambo kawin ni ya...
For all you married people out there! Tag your married friends that you want to know about. -->
When was your engagement? In April 2006 (tarikh lupa ler plak)

When is your marriage anniversary? 7 July 2006

How long have you known your spouse? dekat 3 thn dah

How long did you date before you got engaged? Emmm... actually kitaorg ni bestfriend almost 5 years so kiranya hari2 date je la kan
Where did you meet your spouse? He..heh..heh.. kat tmpt keja...

What is your spouse’s full name? Mohammad Rizal

Do you have any children? Yup..

How many? Buat masa ni.. baru sorang...
Do you have any pets? Yup.. ada kucing kat umah, n my cik abg also ada pelihara burung murai
Do you own or rent? Sendiri...
Do you live in the country, city/town? Kawasan Kg... at Batu Pahat

What is your favorite activity you do together? Bersantai dan berjalan2 ngan budak bulat tu...
How many siblings do you have including in-laws? 4 + 4

What mosque do you attend? Jarang attend surau ni...kadang2 je..g surau kat kg
Is this the mosque you got marrried in? Not.. sy dinikahkan kat kompleks Islam JB bersebelahan ngan Masjid Sultan Abu Bakar
What town is your current address? Parit Raja, Batu Pahat. Johor

Do you work or stay home? I'm Working

Where did you go for your honeymoon? emmm.... takde planning utk setakat ni

Leave a piece of marriage advice: Untuk menempuh alam rumahtangga yg bahagia..kita perlulah saling bertolak ansur antara suami dan Isteri... saling faham memahami.. saling bantu membantu.. baru la timbulnya kebahagiaan di dalam sesebuah rumahtangga.. sanggup hadapi susah senang bersama...baru aman rumahtangga
Dengan ini, saya panjangkan Tag ini kepada:
Kali ni takmo tag sapa2 dah... tapi kepada sesapa yg rasa nak buat tu... dipersilakan..
Ok selesai sudah tugasan ku... so eya, harap berpuas hati la ngan segala jawapan kita ya..




10 ulasan:

neezareef berkata...

gambo kawen cun
mekap mak andam ori ke nyah

ct rahani berkata...

cantik gambo kawen.. akak mmg minat wrna biru ek..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
wah...lama ko tak komen blog aku ya.. heh..heh..heh.. uish.. tu mak andam ori u...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah ct, akak memang peminat biru tegar..heh..heh..heh

eya berkata...

wah2..siap tepek gambo tawen tu...

Ena berkata...

haaaaaaaa
kali ni aku nak wat TAG ni...
leh ek cute ihiks

yan berkata...

kak... kite nak curik tag ni yerk... hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh...heh... saja je tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
buat..jgn tak buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
curi la..