N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Mac 2009

Salam Pagi Isnin

Salam Semua..

Selamat pagi Isnin.. uiisshhh.... amat malas nya nak keja hari Isnin kan.. hari ni walaupun cocer baik kat sini.. tapi aku dilanda black monday, takde mood nak keja.. tapi kena keja gak.. memandangan melambak2 ler keja atas meja aku ni.. dah jadi cam apa je kat atas meja ni.. biasa la kan.. dah jadi rutin ler tu. Bos aku pun hari ni black monday gak..masam je muka lagi menambahkan penurunan aku nak keja.. tak semangat langsung. Emmmm... actually byk nak story mory ni.. tapi memandangkan byk keja yg pending.. so nnti2 la aku story mory lagi ya..



18 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Sebenarnya aku pong MALAS jugak!!!!! Monday Blues ma....!
Arghhhhhhh!

De' Sal berkata...

Angin apa datang maaa....habis pakat2 malas ari ni haaa....
kak sal pun jadi malassssssss gak ni, asyik nak ting tong ajer,hai.... tak boleh di layan ni.

~Eila @ Along~ berkata...

rina..eila pun kalo monday anign M masuk lam bdn..agaknya dah sedap cuti 2 hr dok umah..hehe

Ena berkata...

jgn moody cute.. ukirkan senyuman n trus prabihkan keje.. pasni leh la update entry2 terbaru ekekeke

kuIna Jentayutiara berkata...

jgn lupa senyummmmmmmmmmmm.......

CuTeMiUt78 berkata...

~yarnDarwish~
hah tu ler.. dah termakan pil M

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. jom pakat ramai2 menting tongkan diri..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
agaknya la kan.. tu yg malas je

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. yelah tak moody cuma malas je.. nnti free aku updated lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
:)

ct rahani berkata...

salam monday kak.. x pe kak.. wat kje dulu.. dah free baru hapdet citer terbaru... ekekeke..

eDrYaNa berkata...

i pn same..kalu bole i nk evryday is a weekend..hehe..x puas rsnye kn nk bermesra ngan anak kt umah? xoxo..

eya berkata...

angin senin sllnye cmtu la..

CuTeMiUt78 berkata...

~ctrahani~
salam monday ct.. emmm yelah tu.. takde mood nak buat keja

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
heh..heh.heh.. wah tu dah kira melampau ler klu hari2 nak weekday..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah kan.

Mrs LVoe berkata...

sha dh 2 ari malas tp keje byk camner ekk.. boring tul

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs love~
susahkan klu dah kena penyakit m ni