N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Mac 2009

Oh! Ada Hutang da...

Salam Semua...

Malam tadi mencemaskan aku.. korang nak tau, budak bulat tu demam panas mlm tadi... addddoooiii ler tak lena tido aku dibuatnya.. sib baik ada lagi ubat demam dia.. so beri la dia mkn..pastu aku selimutkan dia smpi paras leher..tinggal nampak pala je.. pala dia aku jeramkan ngan air sejuk.. mulanya dia merengek2 gak tak nak di jeram pala.. dulik.. aku jeram gak.. dari karang jadi lain.. baik aku ambil langkah berjaga2..last2 dia tido terus.. alhamdulilah pagi ni sihat elok je dia.. berpeluh2 cam biasa la...hai.. susah hati tau klu anak sakit ni.. nak kena standby segala menda2 ubat...klu demam siang2 takpe la blh gak terjah klinik... ni klu mlm.. klinik pun dah tutup dah..Bersyukur sesangat dia dah ok. So hari ni nak menyelesaikan utang plak.. utang apa?? utang tag da... kali ni aku ditag oleh mummy yaeesh

actuallykan bila tgk soklan tag ni.. macam pernah buat.. tapi mungkin dah lama aku tak kena tag.. makanya.. aku buat gak ler tag ni k. Thanks mummy yaeesh sebab sudi tag kita...tu tandanya ingat kat kita selalu..heh..heh...heh. Jom layankan soklan tag kali ni...

1. What were you doing five years ago?
eeemmmmm.....5 thn lepas.. meaning 2004 la kan.. thn tu still single mingle lagi.. tgh sibuk ngan kerjaya.. kumpul duit utk kawin...
2. What were the 5 things on your to do list today?
- Firstly nak settekan report yg dah 2 hari buat.. tak siap2..byk giler..
- nak jelajah blog member..klu sempat ler..
- nak g bank..settlekan payment
- nak settlekan apa yg belum settle
- nak kemas meja aku ni yg dah mcm sarang tikus...
3. What are 5 snacks that you enjoy?
- kerepek kentang
- coklat
- ice cream
- kerepek2
- all segala yg namanya jajan ler..
4. What are 5 jobs you've had?
- kerani hardware..(masa tunggu spm)
- pembantu kedai a.k.a design reka corak utk kedai sulaman (kat central market kl)
- telemarketer (promosikan hotel kat bukit bintang kl)
- product excutive a.k.a cashier (kat gurdian jln pudu kl)
- designer & product development excutive (sekarang ler..)
5. Tag 5 person and who are they?
- eemmmm... sesapa yg nak buat tag ni dipersilakan..

so tu ler soklannya... harapa mummy yaeesh berpuas hati lor.. selesai sudah utang tag yo..



6 ulasan:

eya berkata...

bgs x tag sesape..penat wat tag ni kan..ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
time free blh ler layan tag ni..

ct rahani berkata...

ciannya budak bulat demam yer.. smga cpt sembuh...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
alhamdulilah.. dah sihat dah dia

mummYaeesh berkata...

bagus la uols...excellent bab2 menjawab tag ni..tu yg asyik nak tag uols jek..woohoo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
wah.. mau tag lagi ke.. ??huah..huah..klu ada masa insyallah kita buat k