N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mac 2009

Aksi2 Spontan + Ngades Mirul

Salam Semua...
Ni saja je nak tempekkan aksi2 spontan mirul.. yg memang aku ada savekan kat folder personal aku.. bila tgk2 lawak pun ada..ngada2 pun ada... cam2 aksi ler... jom layankan gambo2 spontan mirul ni k..
lawak kan.. macam2 ragam dan aksi dia buat... ada byk lagi yg bebenornya.. tak dan ler nak uploadkan semua... just utk tatapan korang dihujung minggu.. so selamat berhujung minggu dan bersantai2 ya..!



12 ulasan:

nenekrock berkata...

semnagatnyaa mirul akk ni comeiii mada dia do teh kusi tu kenun cm org besala tu hehehehe
=D

ct rahani berkata...

suka nengok gambo yg tgh2 tue.. terserlah kebolatan mirul.. ekekeke..

eya berkata...

terhiburkan ade anak cm mirul nih..

JIVEBUMZ berkata...

amboi2.. montel nye mirul nie.. geram nengok pipi dia kak..rasa nk cobit2..hihi

Aleeya berkata...

chubby nye mirul..geram rasa nak picit2 pipi dia

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
ha'ah..memang eksen cam org beso je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh.heh. bulat je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah memang terhibur ngan keletah dia

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. cobit jgn tak cobit k

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
heh..heh..heh..

atty's berkata...

MIRUL GAYA CAM ORG DAH BESAU...EHEHHE

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kan.. eksen je cam org besau lagaknya..