N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Mac 2009

Hujan yg Lebat

Salam Semua...


Tadi ptg...masa aku nak blk keja..hujan turun lebat betul.. masalah ler plak.. aku ni klu nak drive time hujan lebat tu,...memang ler tak nampak jalan.. nak tak nak terpaksa la tunggu hujan reda skit baru aku blh gerak blk,...tak pasal2 je duk nunggu kat office..dkt2 nak 7.30 ptg gak baru ler hujan reda.. baru ler aku gerak.. kat sini memang tiap petang je..hujan pasti akan turun mencurah2.. dah memang musim hujan kan.. nak buat camne.. apapun hujan tu kan rahmat.. actually kan hari ni aku dpt something dari dia ni.. tapi tak sempat nak publishkan pekebendanya.. ni nak buat n3 pasal ni pun lemau sungguh nak uploadkan gambo..makanya akan ada siaran tertunda esok ya.. nak tau napa aku dpt something dari dia ni.. akan kuceritakan esok...biar surprise skit k...so ok la korang... nak tido kan budak bulat tu dulu.. dan aku pun dah letih dan penat ni... so jumpa esok plak ngan story mory yg baru k.. selamat malam semua..mimpi yg indah2 k..







15 ulasan:

atie berkata...

sama la kita, takut drive masa ujan,cepat lah...nak tengok adiah ni..

mummYaeesh berkata...

nak gak adiah!woohoo..

sbb baca ni subuh2 alang..so slamat subuh!lalalala

Ena berkata...

hahaha aku kalo ujan lebat, mau kol laki aku suh amik aku, tak reti wehhh bawak keta dalam ujan lebat dan gelap, mau mati enjin aku tgh2 jalan tu huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
heh..heh..heh..jap tgh nak downloadkan gambonya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
heh..heh..heh.. wah semangat baca blog waktu subuh ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
oh..oh.. sungguh bahaya klu dah mati ejin tgh jalan...

JIVEBUMZ berkata...

haha dah dapat adiah yer.. tak sabo nk tunggu entry supriseee akak tu..hikhikhik

Mrs LVoe berkata...

nakkkk tgokkkk

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
huah...huah..huah... dik dah buat n3 pasal hadiah tu... mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs love~
heh..heh...heh..dah updatekan n3 pasal hadiah tu.. sila la.. tgk..

neezareef berkata...

td aku rasa dah komen kt entry ni
tp tetiba dah x de ??

eya berkata...

kt area kite pon time koi 4 je ujan lebat..musim kan skang nih

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
la ya ke.. napa plak hilang sekelip mata...

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hah tu la.. asal petang je..hujan.. asal hujan je..mesti petang..

ct rahani berkata...

kt jb pun skrg.. asal nk balik kje jer ujan.. lemah tul la.. huhuhu..