N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Mac 2009

Terima Kasih Eya

Salam Semua..
Heh..heh..heh.. kali ni kan nak publishkan award ni.. (ngan penuh perasaan vangga ok) aku tayangkan award yg aku dpt ni.. sebab aku adalah salah sorang follower kat blog eya.. (sorry la eya .. kita suka tau dpt award dan publishkan kat kengkawan lain.. tu tanda kita hargai semua award2 dan gift2 yg kita terima..) actually tuan punya award ni dah beritahu takyah ler publishkan kat blog kan.. tapi aku tetap nak tayangkan gak sebab aku nak biar org yg memberi tu tau, aku menghargai setiap apa yg aku terima.. bagi aku,pemberian korang tu.. amat bermakna tau.. terima kasih sekali lagi utk eya..

eya, semoga persahabatan kita berkekalan selamanya...






8 ulasan:

eya berkata...

adeh..malunye..penuh dek award kite je. ape2 pon mekaseh bnyk2 ye sbb menghargai..semoga persahabatan terjalin selama-lamanye.

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
pe plak nak dimalukan.. semoga persahabatan kita terjalin selamanya

UnGu VioLeT berkata...

sukenye dpt tgk akak guna header yg mar btkan tue.. tq kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
cantikkan.. akak pun skkee..sgt..

atie berkata...

rina memanglah kawan yang menghargai kawan dik...akak pastilah tentang tu kan rina

UnGu VioLeT berkata...

akak, ade award utk akak.. akak dtg ambik yer.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
mekacih kak.. sebab memehami.. akan tetapi tak semua kawan menghargai kita kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
oh ya.. best ni.. k nnti akak dtg ambil