N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Mac 2009

Eh..eh.. Ada lagi rupanya..!!

Salam Semua..

Ho..ho..baru je aku menyetelkan segala hutang2 tag.. so g ler terjah blog member2 yg berkesempatan.. sekali kan masuk blog dia ni tgk nama kena tag da... oh..oh.. tag zaman sekolah ler plak kan.. hah..hah.. tag ni walaupun akak dah buat.. tapi demi sayang kat ko dik, akak gigih buat lagi k.. so tag kali ni dtg nya dari Jivebumz

mekacih ya dik, sudi tag akak.. kiranya ni sayang gak kat akak sebab tu tag akak ya.. heh..heh..heh..so jom layankan soklannya ya..

5 TABIAT BURUK DI ZAMAN PERSEKOLAHAN
- Suka bercakap je...
- Suka kacau member sebelah...pinjam pen ler.. pinjam pemadam ler..klu blh semua nak dipinjam
- Suka ckp kat kelas... pengetua dtg... nnti semua suspen je..
- Suka ambil kapor tulis satu kotak...saja sembunyikan..
- Suka lipat lengan baju sekolah tu.. konon ala2 mafia.. heh..heh..heh.. tak de rupa pun..
3 SUBJEK KEGEMARAN ANDA... KENAPA??
- Pendidikan seni.. sebab suka conteng2..
- Geografi.. sebab tak yah nak ingat fakta2..
- Matematik.. sebab suka kira2..
3 SUBJEK YANG ANDA TIDAK SUKA... KENAPA??
- Bahasa Inggeris.. masa tu tak berapa nak faham... pastu cikgunya garang bebenor..
- Sejarah... sebab aku tak minat nak hafal segala fakta2 sejarah tu..
- Ekomomi... sebab cikgu yg ngajar tu.. lemau semacam je.. (ke yg aku lemau.)
APA YANG MENARIK PADA KAMU...?
wah... apa yg menarik ya... korang je la yg menilai.. malas nak listkan apa yg menarik karang terperasan sendri la plak... :)
KAMU PALING SUKA...?
- Jenjalan... wah..seronok tau dpt jenjalan... walaupun sekadar g beli minyak keta..heh..heh..heh..
- Makan ler... nak2 klu dpt makn yg sedap2 dan org belanja.. bestt wwooooo
- Layan blogg ler...
- Main2 dan santai2 ngan budak bulat tu...best..hilang masalah..
ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA..
- Org2 yg tersayang...
SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR SIAPA YANG ANDA HUBUNGI..?
emmmm... nak hubungi sapa... dah sah2..cik abg kat sebelah.. tido sesama... oopppss... takkan ler nak hubungi lagi kot.. heh..heh..heh
heh..heh..heh.. selesai sudah.. hari ni aku baik hati tau.. takmo tag sesapa.. so terlepas ler korang... so dik.. harap berpuas hati ler ngan segala jawapan yg telah akak buat k.. :)



8 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

ha aku terjah lagiiiiii blog kau... jemu tak aku asyikk mengomen..... hahahhahaha

rajin kau yerk jwb tag... sori cute hutang TAg aku kat kau pun bykk ni.... ampunn ya bukkk.... tak buat2lagi....

[-suziey-] berkata...

waaa tag marathon lagi:p

JIVEBUMZ berkata...

thanxs akak sudi menjawab nie yg rasa mcam nak tag akak lagi neh..hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
takpe..klu ko nak terjah byk kali pun aku no hal.. lagi aku skkee klu ko byk komen.. oh ya ke.. hah..nanti senang2 ko buat tau

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. tag marathon..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. kata sayang.. kena la buatkan..

eya berkata...

kali kedua la wat tag ni..ish2..bgs sgt no

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
emmm... rasanya cam dah lebih dari sekali buat tag ni