N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Mac 2009

Mirul Nak Solat..

Salam Semua..
Cocer hari ni hujan daaa.. pagi tadi masa aku nak keluar umah g keja.. dah mendung je. Ish risau gak ler kan.. cik abg aku dah ler g keja naik moto.. kesian dia.. tapi masa kami nak gerak tu.. belum lagi turun hujannya, makanya cik abg aku terus kan juga perjalanannya. Aku cam biasa la kan.. drive sendiri.. sepanjang perjalanan tu aku berdoa dlm hati.. jgn ler hujan dulu.. biar cik abg aku dah selamat smpi baru ler hujan.. alhamdulilah ler.. tuhan kan dgr doa aku. Sesampai je cik abg aku, pas je aku beri bekal semua, salam semua.. hujan dah mula nak turun.. sib baik selamat semuanya..heh..heh..heh.. Ok la korang ni nak sambung story mory malam tadi.. pasal budak bulat tu ler.. kan semalam dia sibuk duk main ngan kakak sepupunya tu.. pas dah puas duk terjerit2 bagai.. dia duk main solat2 plak.. lawak je.. budak2 ni tau. Si budak bulat tu.. siap tertonggeng2 kononnya sujud la tu.. jom kita layankan gambo2 budak bulat tu..

oh..oh.. sungguh baik ini budak.. kononnya sujud nak solat ler tu...anak sapa la ni..

hah..hah..hah.. duduk antara dua sujud.. tapi napa duk camtu nak oooii... dah ler tu.. arah kiblatnya terbalik tu nak...

emmmm... tukar plak takmo pakai songkok pulak.. nak pakai kupiah...

oh..nak guna sejadah yg kecik la pulak...

heh...heh..heh... gitu ler gelagat dia.. aku yg duk peratikan je dia pun tak tahan nak tergelak dibuatnya..apapun ibu doa semoga menjadi anak yg soleh, anak yg pandai, anak yg mendengar kata dan anak yg baik. Insyallah.



11 ulasan:

eya berkata...

ade bakat jd ustaz ni bile beso..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. insyallah

Ena berkata...

alahai cute.. pandai tol dak bolat tu ek... tp salah arah kiblat la plak hukhukhuk

CuTeMiUt berkata...

~ena~
hah tu la pasal kan..

sheila berkata...

duduk antara 2 sujud tu dah jadi duduk katak dah...

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
hah tu la pasal

ct rahani berkata...

alahai cute jer aksi mirul camtu.. sejuk jer ati nengok.. arap2 sampai ke beso la yer kak.. insyaAllah..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
insyallah

fazemy berkata...

Kelakar tgk Mirul solat. tunggang tonggek bontot dia. Comel.

CuTeMiUt78 berkata...

~fazemy~
heh..heh..heh.. tomey kan

mummYaeesh berkata...

alala...comel tul dak debab ni...debush skali!whoops..lariks!