N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Mac 2009

Video Mirul Nyanyi

Salam Semua...
Kalau tak silap aku ler.. aku belum pernah publishkan apa2 vidoe kat blog cutemiut ni kan..so kali ni percubaan pertama aku publishkan rakaman video budak bulat tu nyanyi.. so jom layankan..

video

ooppss.. sorry la korang.. gambo tak berapa terang.. masa ni dia tgh duk tgk citer Do Re Mi, masa ni tgh ada lagu sua sue kemoning tu hah.. dia duk ikut ler tu.. lawak kan


11 ulasan:

Nurhayati berkata...

nyanyi ke jerittt tu hihihi sampai terbatuk..heheh comel je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
lebih kurang gitu ler..

JIVEBUMZ berkata...

hahaha comeinye mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
:)

MasNurin berkata...

hehehe cute jer....best lah skrang kita bole rakam aksi dorang. Kita dulu mana ada kemudahan macam tu??

Mama Mya berkata...

hahaha leh masuk tom tom bak :)

CuTeMiUt berkata...

~masnurin~
ha'ah kan.. beruntung anak2 kita..

CuTeMiUt berkata...

~mamamya~
hah..hah..hah..

eya berkata...

geramnye tgk mirul ni,kalo dekat,abeh da kene cubit2 pipi dia

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh

mummYaeesh berkata...

nape org nye takleh play pun...lps buffering terus hang!cis..