N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mac 2009

Oppsss..operasi jumpa blogger..

Salam Semua..

Wah.. dah terlaksana sudah program utk hari ni... korang tentu tertanya2 kan, sapa blogger yg aku jumpa hari ni.. kira dia ni laki bini blogger gak ler.. dtg nun jauh.. nak tau sapa.. nantikan next n3 k.. heh..heh...heh.. saja bagi saspen dulu... lagipun nak uploadkan gambo2 kitaorg ni.. amat ler lemaunya.. malas aku nak duk tunggu.. mata pun dah letih dah, badan pun dah penat kan.. atenya hari ni sebelum jumpa dia ni.. aku rewang da.. tu yg penat tu..anyway..pada dia dan keluarga ni.. mekacih ya sudi dtg sini dan jumpa akak ni.. so sweet mengenali korang... siap ada ole2 lagi.. malu akak tau.. takde balasan pun dari akak utk korang.. harap korang tak serik la ya.. lain kali sila la calling2 lagi, kita buat temujanji k. Harap persahabatan yg terjalin.. bertambah2 erat hendaknya.. so.. selamat malam korang.. nanti aku citer ngan sapa aku jumpa k




5 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

ala tak sabar nk tau sapa??? agak2 saya kenal tak kak?? hihihi

JIVEBUMZ berkata...

akak saya dah tau akak jumpe sape.. jeng jeng jeng :d

[-suziey-] berkata...

ala saje je buat saspen tauuuuuu..huhu

Yan berkata...

akak...sowi kite tak reply lg emel akak...
aritu tgk kat opis... sambil lalu jek sebab takut budak it detect.. nanti kite reply yer.

Nurhayati berkata...

saspen gak sape kah gerangan itu.