N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Mac 2009

Wah... Award

Salam Semua...

Emmmm... kali ni nak publish kan award ni hah.. actually award ni dah lama duk terperap kat draft ni.. (heh..heh..heh.. tak de le lama mana.. baru sehari je pun..)




award for mom..
uishhh..skkkee kan bila kita terima award ni.. rasa dihargai. Award ni aku terima dari neezareef
mekacih la ya... sebab sudi kongsikan award ni utk all follower blog ko tu ya..... terharu plak.. bukan calang2 tau yg blh terima award ni... award ni special utk yg bergelar ibu, mama, mak, bonda dan seangkatannya... actually kan utk terima award ni ada rules dia tau.. jom layan kan apa rulesnya..

It seems that the award comes with a set of rules which are:
1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom). Once you have written it down, you are no longer allowed to feel bad. Remember you are a good mom!
2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.
3. Send this to 5 other moms of the year that deserve a reminder that they too are the best moms that they can be. Remember to send them a note letting them know you have selected them, and also add a link to your post that directs people back to the person who nominated you.

Ok ni jawapan aku utk all rules tu k..
1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom). Once you have written it down, you are no longer allowed to feel bad. Remember you are a good mom!
emmmm...perkara yg paling buruk ya selama aku jadi ibu ni.. marah budak bulat tu lor.. sebab kadang2 perangai dia tu buat aku hilang sabar jap.. tapi tidak ler smpi naik tangan semua.. Marah aku tu jap je.. nak2..klu tgk muka kesian budak bulat tu.. sure aku tak jadi nak marah.. uiishhh budak bulat tu pandai memujuk tau.. apapun aku tetap akan didik budak bulat jadi yg terbaik..
2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.
~ mirul ni kira cepat tangkap apa yg diajar.. sekali ajar je la dia dah blh ikut.. cthnya klu kita ckp sesuatu... hah cepat dia ikut... takyah nak ulang2 byk2 kali klu time ajar dia..
~ skeee dgr mirul baca a, b, c.. walaupun tak tersusun.. tapi kira ok la kan.. sekurang2nya dia tahu gak..
~ skkee sgt bila tgk mirul baca buku.. dia akan ckp ikut apa yg kita ajar.. semoga smpi besar la dia skkkee membaca
~ sskkkee tgk keletah mirul yg tak kering gusi..ada je lawak dia buat aku terhibur..
~ aku sskkkkeee kiss pipi bambam mirul ngan gigit peha bambam dia.. geram je.. pastu kan nnti mirul bls kiss blk pipi aku.. tunjuk dia syg sgt kat aku...
~ mirul ni pandai bawa diri.. dia tak kisah klu duk main sorang2 pun dia jadi je...
~mirul ni jenis tak kedekut gak ler... dia skkkee kongsi brg2 mainan dia ngan org lain....
3. Send this to 5 other moms of the year that deserve a reminder that they too are the best moms that they can be. Remember to send them a note letting them know you have selected them, and also add a link to your post that directs people back to the person who nominated you.
eemmmmmm.... masa utk serahkan award ni plak... blh tak klu aku nak beri pada semua yg begelar ibu, mama, bonda, mummy, mak.. dan seangkatannya.. takde limit k. So kepada yg rasa dia adalah ibu, mama, bonda, mummy, mak dan seangkatannya yg baca n3 kali ni sila la ambil award ni.. jgn malu2 ya...korang semua adalah ibu terbaik utk setiap keluarga korang...



14 ulasan:

kuIna Jentayutiara berkata...

kiutnya award nie....citemiut.

Ma_sUyinFiqah berkata...

alah, tak nampak lah pulak gambo award nih

neezareef berkata...

mekaseh amek award nih

eya berkata...

kite lom jd ibu lagik..ekekekke

Mrs LVoe berkata...

sha lum jadi MUMMY lagi. tringin but lum ade rezeki. huhuuhuh

ct rahani berkata...

semoga rajin membaca sampai beso sok.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna jentayutiara~
cute kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
lor napa tak nampak..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
mekacih gak sebab sudi berkongsi

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
lor takpe la, coming soon jadi ibu k

CuTeMiUt78 berkata...

~mrslove~
insyallah satu hari nnti ada rezeki ler tu

CuTeMiUt78 berkata...

~ctrahani~
yup betul tu..

mama mya berkata...

bestnye dapat award.. time kasih saya pun nak gantung award nie nanti :)

psstt anda telah di tag :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mama mya~
sama2.. oh..oh.. tag ya.. k nnti klu free kita buat ya