N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Mac 2009

Jumpa Sapa?

Salam Semua...

Selamat Pagi Isnin.. hari ni mood nak mula kerja.. amat2 ler down. Biasa la kan Monday blues.. setelah 2 hari duk bersantai2 kat rumah, makanya utk mulakan kerja tu.. lambat skit mood nak dtg.. heh..heh..heh.. teruk kan. Anyway... hari ni nak story mory pasal aktiviti hari minggu.. as a yg korang tahu kan.. aku meet someone blogger hari Sabtu tu.. so ni aku beritahu sapa kah gerangan blogger tersebut.. actually gambo2 ni.. amat ler lemau klu aku uploadkan dari rumah.. makanya ni kira siaran tertunda la ya.. heh..heh..heh.. jom tgk sapa yg aku jumpa..


heh..heh..heh.. ada sesapa kenal anak sapa ni.... kita mulakan ngan aksi 2 org budak ni..


tgk ler mirul tu... kemain lagi asyik bebenor pegang tgn girlfriend baru.. nama girl friend baru mirul.. Avin Damia.. anak kepada.....


tarrraaa.... ni ler bondanya masviona & walidnya prebetsabu... (sorry la ya.. gambo prebetsabu dan berserta ayah mirul tak de kat sini.. disebabkan kaum bapa hanya terlibat dlm pengambilan gambo ibu2 saja..heh..heh..heh..)

so.. ni ler masviona n cutemiut berserta anak2 yg sama2 cute.. Amirul Hisham dan Avin Damia


so.. terjawab sudah kan.. sapa yg aku jumpa... kebetulan viona & prebetsabu ada meeting di JB makanya.. perancangan nak jumpa ni sememangnya sudah dirancang awal2 lagi.. dan alhamdulilah perancangan utk berjumpa tu.. berjaya gak.. walaupun hanya seketika.. tapi sungguh bermakna.. mekacih kat Viona dan PrebetSabu yg sudi jumpa kami sekeluarga... siap ada cenderahati lagi tu.. harap tak serik utk ketemu lagi dilain hari. Emmm... tu la story mory utk hari Sabtu..




25 ulasan:

nenekrock berkata...

bestnya dpt jumpa kengkawan blogger
^ ^

Ena berkata...

cute..
siyes aku katakan ygmana aku keciwa bila masuk blog ko sebab slalu lambat gambar2 nak kuar.. pekdahnye aku dapat baca jek entry2 ko tanpa melihat gambar2 yang dah berpuluh2 kali aku refresh huhuhu

neezareef berkata...

wah jmpa dah ya

JIVEBUMZ berkata...

bestnye kak dapat jumpe geng blogger.. saya kt cni dekat aje ngn bloger2 lain tapi tak penah jumpe g..huhu

kuIna Jentayutiara berkata...

meriahnya....

[-suziey-] berkata...

waaaa jmpe kwn blogger..menarik...menarikk menarik tertarik..ekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nenerock~
memang best..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ko guna IE siri yg keberapa..? cuba ko upragedkan pc ko ke IE 8, mungkin disebabkan pc ko terlalu overload kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
alhamdulilah.. jumpa dah

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
memang best.. seronok sesangat.. takpe ada masa nnti blh jumpa gak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna jentayu tiara~
memang meriah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hua...hua..hua.. menarik.. tertarik ya..

eya berkata...

uwahhhh...bestnye jumpe kwn2.

atty's berkata...

wah besh nya berjumpa..kty dkt ngn mas..tah bila lor nak ketemuan..nie

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
memang skke jumpa kengkawan..seronok bebenor

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah satu hari pasti nya berjumpa kan

syareena berkata...

wallaaa ble nak jupe sya lak ni,

syareena berkata...

wallaaa ble nak jupe sya lak ni,

masviona berkata...

hehehe..mmg best pun dpt jupe ngan member2 blogger nih......nasib ler ritu msg2 pun nak cepat jer so terpaksa singkatkan masa jupe...tp alhamdulillah ada masa lain leh jumpe lagi n insyaallah leh jupe kamu² yg lain juge...:)

UnGu VioLet berkata...

lame mar tunggu n3 nie.. ooo, dgn kak masviona yer.. nnt mar balik, jumpe mar pulak yer kak.. :)

ct rahani berkata...

sonoknya leh jpe kawan2 blogger..
akak.. bila lak turn kiter.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
meh la dtg bp..blh kita jumpa plak

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
ha'ah kan.. klu tak harus ler lama2 skit berborak2 kan..semoga berjumpa lagi hendaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
k klu nak blk m'sia nnti inform akak tau..blh kita jumpa

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
insyallah klu jd bulan depan ni akak blk jb kita jumpa plak ya