N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Mac 2009

Mirul Lagi..

Salam Semua..

Emmm..la ni..budak bulat tu..tgh sibuk main.. so aku pun menyempatkan diri utk jelajah blog member2.. heh...heh..heh..lagipun cik abg aku blk lambat ari ni.. kat umah ni baru ada 2 org budak2..tapi riuhnya dah macam 10 org tau..la ni budak bulat tu.. tgh main2 apa ntah..sambil aku layan tenet ni.. aku pantau2 gak gelagat budak bulat tu.. jom tgk apa yg dia duk main bising kemain lagi..

ni ler 2 org budak..yg tak reti duk diam.. riuh rendah tau umah ni ngan sore2 budak berdua ni..lebih2 lagi sibudak bulat tu.. sore dia je yg lebih2..


hah..tu dia yg diaorg berdua ni duk ralit sangat main.. sib baik ler keta tu ada dua kan.. tu pun berebut bagai.. sib baik ler anak sedara aku tu kecik ajo.. klu tak mau patah keta tu k..walaupun dah darjah 1 tapi berat mirul lagi dari dia..

tu berebut plak.. botol air tu... tgk je la aksi budak bulat tu..

kakak kena la mengalah kan.. so.. kena beri la kat adik..supaya adik tak jerit2 bagai k..

so..tu la citer anak aku budak bulat tu.. sib baik baru 2 kan.. tu pun dah blh gamat dah umah ni..heh..heh..hehh.. k la korang.. budak bulat tu.. yak..yak plak.. so kena g basuh yak..yak dia dulu ya..

9 ulasan:

aNIe berkata...

Hehehe...anak2 kalau dah berdua memang lebih banya akal mereka...ada saja yang dibuatnya...

babyluv_ayang berkata...

berapa berat mirul sekarang ni, dik? Asalkan dia tak mengah, k.fara rasa tak jadik masalah kan....insyallah. Mesti dia jenis berselera kalau makan yek...k.fara suka tgk budak2 besar Kyra n Mirul ni kalau pandai makan...bersemangat kita rasa...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
ha'ah kan kak.. ada je idea2 yg dia nak buat

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
berat dia still lagi 17kg kak.. buat masa ni alhamdulilah dia sihat.. tak de plak mengah2 ke apa..

Ena berkata...

anak kakak ipo ko tu ek cute..
ade gak geng dak bolat tu kan

CuTeMiUt berkata...

~ena~
ha'ah na.. dia ler kawan budak bulat kat umah tu..

ct rahani berkata...

baru 2 org jer tu kak.. klu ramai leh runtuh umah dibuatnya.. ekekeke..

tp klu x der diorg msti serba x kenakan.. hehehe..

fazemy berkata...

Tgk Mirul ni ingtkan saya zaman kecik. Saya dulu pun chubby cam Mirul nih. Ketul2 lg body nya. Hehe malu i. Tp chubby la comel. Btol btol btol kan mirul kan. hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~fazemy~
heh...heh..heh.. ya ke... mesti cute je kan