N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Mac 2009

Hadiah La Plak..

Salam Semua..

Semalam kan masa aku balik keja.. aku ada terima satu surprise tau.. aku pun tak sangka akan terima sesuatu dari dia ni.. memang dia ni ada minta address aku.. so aku tak decide ler yg dia ni nak pos something kat aku.. so semalam masa budak bulat tu g umah abg ipar aku kat sebelah rumah je la.. then bila blk umah.. dia terus g kat aku sambil pegang sampul pos laju.. budak bulat tu siap ckp.. ma.. uyat...(ma..surat..) tak pernah ler aku terima pos laju beralamatkan rumah...sebab selama ni semua urusan surat menyurat beralamatkan office je.. so confuse la kan.. eh sapa plak yg kirim surat ni.. tgk nama pengirim tak nampak plak sebab dah kena tampal kan.. cuma alamat.. je yg nampak. Duk fikir2 gak.. eh sapa ya...yg duk kat..tut. Tak puas hati tu.. terus buka. Sekali bila buka.. dpt ni da..

hah.. ni ler sampul pos laju yg telah ku koyakkan...

ni ler yg aku dpt.. FM KLCC lagi tu.. siap ada kad kecik...

dan.. ada ucapan khas dari mummy yaeesh...


sskkkkeeee ok. Bila dpt something dari Mummy yaeesh.. Thank you very2 much Mummy Yaessh.. terharu tau bila org menghargai persahabatan kita.. semoga perkenalan kita di alam maya ni akan lebih erat lagi dengan ikatan persahabatan selamanya..


14 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

she is so sweeeeeettttt :-)

neezareef berkata...

watie mmg full of surprise full of idea bukan2

JIVEBUMZ berkata...

bestnya akak murah rezeki yer

eDrYaNa berkata...

wow!
beshhnyee..
sweet sgt babe!
kekeke...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrslove~
yup..betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
oh ya ke...patut ler ske buat kejutan

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
ha'ah memang sweet je kan

ct rahani berkata...

beshnya dpt diah.. nak gak.. ekekeke..

~~ciklinn~~ berkata...

wah bestnyer dpt FM leh wat koleksi kan.... linn pun suka kumpul FM

CuTeMiUt78 berkata...

~ctrahani~
nak gak ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
memang best.. tapi yg tak bestnya confirm pas ni dikerjakan dik budak bulat tu.. semua FM aku dah habis di kerjakan dik budak bulat tu tau

mummYaeesh berkata...

most welcome!ala...nothing much pun!
i'm glad uols suke..woohoo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
memang sskkkee sesangat.. mekacih ya