N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Feb 2009

Mekacih Semua

Salam Semua...

Ni bersiaran langsung dari rumah ya.. heh..heh..heh.. budak bulat tu dah tido.. sekarang ni aku tgh standby barg2 yg nak bawa blk JB, berkemungkinan jap lagi ni gerak ler kami blk ke JB. Actually nak ucap mekacih sesangat kat korang yg beri komen pasal setting template aku ni.. so mungkin betul gak kan... lain pc lain pandangannya.. hopefully pas ni.. tak ler pening pala korang klu duk baca n3 kat blog cutemiut ni ya.. ok la korang.. aku nak sambung mengemas.. klu rajin aku bersiaran langsung lagi ya.. selamat bersantai di hujung minggu..


4 ulasan:

mummYaeesh berkata...

berhati2 dijalan raya...anyway...blog ni sjuk jek mata memandang..biruuuuu!

eya berkata...

epi wiken cutemiut..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yeassh~
oh ya ke.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
happy weekend