N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mei 2009

Wah.. keychain Kunci & Tag Panjang

Salam Semua...

Ok tadi aku dahpun buat tag... tentang nama Jepun kan... kali ni aku nak buat tag dari nenekrock a.k.a adik elly plak.. actually kan hari ni dia ada leave msg ckp ada lagi tag dari dia.. emmm makanya aku satukan la ya tag ni.. menjadi satu.. jom layankan rules dia..

1. ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan. (kunci rumah/office tak aci ok)


hah..tu dia.. kunci keta aku + kunci moto cik abg aku + keychain yg menjadi tajuk utama utk tag ni..

2. buat ulasan lanjut tentang keychain korang.
oh nak kena buat ulasan la plak ya... emmmm actually kan kunci keta aku tu.. takde la aku letak keychain bagai.. buat menyemak je kan.. lagi pun cukup la just kunci ngan alarmt yg gedebak tu.. tu pun cam rasa dah penuh je.. so utk memenuhi permintaan adik elly ni.. makanya aku just letak keychain tu.. utk memenuhi syarat tag ni.. blh gitu.. :D harap blh terima pakai ya...apapun mekacih ya dik elly sebab sudi mengtag aku...
okies..masa utk memberi tag ni kepada 5 org yg lain
ish..sapa aku nak tag ni ya.. eemmm aku nak tag mana2 blogger yg ada kunci keta atau kunci moto.. blh gitu... so pada sesapa kengkawan blogger aku yg ada kunci keta ke.. kunci moto ke... sila la buat ya... :D

*****************************************************************
ok ni tag kedua dari nenekrock a.k.a adik elly ni....



1)Bekas kekasih saya adalah..
Alamak dik.. soklan maut gitu... bekas kekasih saya adalah seorang lelaki lor... takkan perempuan kot.. apapun nama tetap dirahsiakan.... :D

2)Saya sedang mendengar..
Sedang mendengar kicauan burung... dah pagi2 kat kg ni... tu la yg bunyi sekarang ni..

3)Mungkin saya patut..
Emmmm..kejut budak bulat tu.. ajak g pasar... blm bgn lagi budak bulat tu tau.. matahari dah naik tu..

4)Saya suka..
Layan budak bulat tu... menghiburkan.. hilang segala masalah yg melanda.. suka gak berblogging

5)Sahabat-sahabat saya...
eemmmm... sahabat ya... klu sahabat sejati tak ramai... sahabat yg time aku senang.. ramai... tapi sahabat aku tika aku susah.. blh dikira ngan jari.. sikit sgt bilangannya... dan juga sahabat yg suka buat janji.. tapi setakat janji tinggal janji je..pun ada gak...

6)Saya tak paham..
Kenapa pandai buat janji menggantungkan harapan yg tinggi tapi bila tiba masa... semuanya hanya janji kosong dan palsu belaka... menyampah tau..

7)Saya kehilangan..
emmmm... aku kehilangan kepercayaan pada seseorang yg pandai tabur janji...tapi tak laksana..

8)Ramai yang berkata..
aku ni baik.. emmm baik ke aku ni...

10)Cinta itu adalah..
Cinta tu ibarat kopi panas... kata abby abadi.. emmmmm tau kan camne kopi panas tu...(eh..baru perasan takde no.9)

11)Di suatu tempat, seseorang sedang..
tgh tido terlentang atas katil.. sapa lagi klu bukan budak bulat tu..

12)Saya akan cuba..
Menjadi isteri dan ibu yg baik...

13)Ayat SELAMANYA membawa maksud..
Emmmmm..kekal kot

1 4)Telefon bimbit saya..
oh phone aku jenis Nokia yg ala2 cabuk dah..

15)Bile saya terjaga..
Bersyukur kepada Allah sebab masih dpt melihat dan bernafas diatas muka bumi ni

16)Saya paling meluat..
bila seseorg pandai buat janji..tapi akhirnya dimungkiri.. (eeemmm asyik ni je yg aku perkatakan..)
17)Pesta/parti adalah..
tmpt...yg penuh sesak.. smpi tak blh nak bernafas

18)Haiwan yang paling comel penah saya temui..
hamster... cute je muka kecik tu

19)Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah..
eemmm... sama la cam ko dik... peringkat umur baya2 Mirul gitu... syookkk kan.. tak byk masalah

20)Hari ini..
eemmmmm Rabu la weeiii

21)Malam ini saya akan..
eemmmm.. belum pasti nak buat apa

22)Esok pula saya akan..
off course la keja kan... takkan la nak coti memanjang..

23)Saya betul2 inginkan..
ketenangan hidup bersama keluarga..

24)Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
eemmmm.. tak tgk cermin pun pagi ni...

25)Pusat membeli belah atau arked permainan..
eemmm.. kat BP ni.. yg paling fames sekarang ni.. adalah BP Mall

26)Makanan barat atau jepun..
better barat la.. makanan jepun cam tak tertelan la plak..

27)Bilik yang terang atau gelap..
Bilik Terang... klu gelap.. serabut pala aku.. tapi klu mlm harus la gelap kan.. wakakakaka..

28)Makanan segera adalah..
makanan yg mudah dimasak... cepat dan ringkas,... tapi tak baik utk kesihatan kan

29)Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
eemmmm..."bebaik bawa moto ya yang.. " ngan cik abg aku pagi tadi.. sama dia nak g keja..

30)Siapa yang anda ingin tag..
sapa yg rasa nak buat tag panjang ni.. sila angkat tangan... dan dipersilakan buat ok...

eemmmm... okies.. settle dah hutang tag akak ko ni dik.. semoga berpuas hati la ya.. dik elly :D

p/s: woohhooohooo.. itu budak dah bgn... nak mandikan dia, pastu nak g pasar Pt.Raja...



28 ulasan:

Dee berkata...

sy xde kunci keta/moto..sy ada kad monorel je..xyah buat ek..hehehe..

niza berkata...

bnyk tul psl memungkiri janji...hehehe...

Mamamanja berkata...

kita ada kunci kete... tapi xde keychain. so kita xnak buat heheheh

mummy_ayu berkata...

ayu pun sama, ada kunci keta, tapi tak keychain cuma ada alarm tit tot tu je, tal yah la buat kan...

honeylanz berkata...

oo.. kete has x de key chain la.. ;)

JIVEBUMZ berkata...

gigih akak jawab tag yer.. neway kunci keta kite lebih kureng yer kak.. hihi cap perodua jugakk

nenekrock berkata...

hehehhehe terharu akk buat tag dr ely tu..kiuttt sgt keychain tu silver kaler bestttt

dan

ely mcm rasa ada kesinambungan psl mood akk aje dgn kes org yg mungkir janji jg pandai tabur jnji pelesu tukan hermmmmmmm sabar byk2 eh kak
yang baik pasti di balas gn baik

apa yang pentingggg
senyummm sokmo
=D

Na Shari berkata...

Kunci kete na dah sarat dgn segala kunci umah, kunci taska, kunci tadika..kunci itu dan kunci ini...tiada key chain...

hihihi...

eya berkata...

panjangnye tagggggggg...wooo

[-suziey-] berkata...

eeyahh..sorok tgn..xnak buat tag..ekek:D
nape soklan no 1 tu maut giler..maunye ade yg muncung nnti kalu reveal nama..ekek:D

~~ciklinn~~ berkata...

linn tak der kete..makanya takderlah key chain bagai tu..kete kali ada kunci n alarm jer..

atty's berkata...

salam rina..cutenya beg tuh.

pasal kawan tuh..bagi kty itu hak dia..lagipun kita takleh nak judge org ngn cepat ..hanya kerana dia mungkir janji..masing2 ade hal masing2..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh... blh gak klu nak tunjukkan kad monorel plak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
ha'ah.. sebab kan rasa cam tertipu gitu...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
kita pun sama yg benornya.. keychain tu.. sja letak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
heh..heh..heh.. sama la kan.. tapi tu la just utk memenuhi syarat tag je tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
eemmmm sama la kita.. takde keychain yg bebenornya.. just saja letak tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
eemmm... memang mengigihkan diri.. tuk buat segala tag tu.. just utk happykan diri ni... heh..heh..heh.. sama ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh.,.heh.. demi ko dik, gigih akak ko ni cari keychain yg tersimpan dan gantungkan kat kunci tu.. nak buat tag punya pasal kan.. heh..heh..heh.. memang pun.. sebab hati ni betul2 terguris sesangat... tu yg ada kesinambungannya.. tgh kembalikan mood ceria

CuTeMiUt78 berkata...

~na~
emmm.. mungkin segala kunci2 tu.. blh dijadikan keychain gak.. he..he..he..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hah.. tu la.. tarik nafas dulu sebelum nak buat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
wohohoo.. ko sorok tangan takmo buat ya.. heh..heh..heh.. harus la kena rahsiakan nama kan.. bukan setakat muncung je.. karang takut lebih dari muncung .. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. takpe klu takde..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
eemmmm cute je kan... memang betul apa yg kty kata tu... tapi cam kita ni.. dah byk kali terkena.. bejanji bagai nak rak.. menggantung harapan tinggi.. skali bila tiba masa... senyap..dan buat tak tahu je.. klu beritahu awal2 tak blh takpe la kan.. jgn senyap je.. buat kan kita ni tertunggu2 n ternanti.. apa yg dijanjikan tu.. tu yg rasa cam ditipu je kan

Yan berkata...

shaya xde kereta so kunipn xdela hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. takpe.. blh guna kunci bas ke.. basikal ke.. :D

reen berkata...

banyk giler soalan dia!!!....

mummYaeesh berkata...

comeynye keychain tu..hbag kan??

adeh sape yg asyik disindir tu yerk??woohoo