N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Mei 2009

Cutemiut Tgh Down...!!!

Salam Semua
Just nak beritahu... aku dlm keadaan down + stress + bengang + nak marah + sedih + bzios tahap melampau.. sorry ya korang... aku malas nak story mory hari ni... no mood :( just nak meluahkan apa yg terbuku dihati tentang apa yg berlaku pada aku semalam... apapun.. mekacih pada kengkawan yg sudi membantu dan ambil tahu.. rasa terharu gak sebab sudi mendengar luahan dan masalah aku.. terima kasih sesangat..aku hargai sesangat persahabatan kita..
p/s: tgk la klu mood aku dah ok nnti ada la story mory kat blog ni.. :(



24 ulasan:

Nurhayati berkata...

have a lots of rest yer.. jgn stress sangat nanti sakit plak.. take care dear..

p/s: dah dapat pressie Zara thanks a bunch... nanti yati wat entry khas tuk dirimu.. sangat2 suka.. =)

Gieyana berkata...

Take a deep breath a relax k...take care!

mummy_ayu berkata...

relax yer...nanti dah cool boleh share share!

honeylanz berkata...

rina, take a rest. put the sweetest smile on face..nnt ilang la rasa sedih n stress tu..

Queenin Murni berkata...

senyumm!!!!! :)

babyluv_ayang berkata...

dik...jgnler down2 ni...tak best arrr..rindu ler nak baca n3 adik...

masviona berkata...

lorrr pesal lak nih kak???
alaaa xbest r camni....sy nak akak ceria² cam selalu tuh...huhuhu

xperla kak amik masa tuk rileks² dlu ye kasi ilang semue mood² yg tak best tu ye

Ena berkata...

rileks cute..
stiap org pasti ade pasang surutnye.. so tabah k

nenekrock berkata...

sabar eh kak rina
dugaan Allah tu

kuIna LadyInRed berkata...

get rest dulu...

nanti sambung ya..

mAr@ZiEy berkata...

Sis Cute..jgn down lelame tau..tak meriah nnti blog ni..sy pun tak ceria klu sis down..huhu

tenangkan fikiran ok..

Yan berkata...

huhu samola kite..
takde mood sbnarnye ni..
tp wat2 hepi jek..

ape2pun take care yer sis

eya berkata...

sy pon bedmud gak rini..geram pon ade..tp mls nk layan..wat saket pale je.

Dee berkata...

take ur time..nti dh ok..apdet ek..

moMmY miMiL berkata...

sabar la ye awak..
seme org ada ari2 yg moody gini..

sy pn same...;-(
dis week mggu moody blogger2 kut..

smoga kite sama2 tabah menghadapinye..huhu..

Mamamanja berkata...

xpe rest dulu
dah ok nanti sambung berblog

atty's berkata...

salam rina..sama ar kty pun tgh down minggu nie + takde mood...

tabah ye.!

mummYaeesh berkata...

uiks..uols pun tgh down ek..smalah kita..weols sbb bday yaeesh nye date tu clash dgn event motorsport!hadoyaii..

takpelah take ur time ek, jgn lupe restkan fikiran tu..woohoo
takkan nak happy jerk, nnt tk syok lak!ahaks

atie berkata...

Samalah tajuk n3 kita, ktie rasa kan minggu down kut la ni....takpelah rina sabar ok, kalau rasa tensi tenung je muka bambam....pasti rina kembali tersenyum, moga success dalam interview tu ye.....emmmm kerja apa tu?????

Tihara berkata...

kawanku..semuga ceria kembali..hidup ni mcm mlm n siang.ade sisi gelap dan adakala terang memancar

De' Sal berkata...

Sabarlah rina tabahkan hati mu dik,kak sal doakan semoga masalah ini akan segera pulih.

CuTeMiUt78 berkata...

~ to all yg beri komen kat sini~
thank you so much.. terharu ngan sokongan dan komen2 korang.. plse refer n3 back to normal for jawapan utk n3 ni.. :D

reen berkata...

dnt give up sis!!!...kuatkn smngtmu!!

ct rahani berkata...

sori kak.. lama x jengah sini.. x tau pun akak ngah down.. pe2 pun sy doakan akak dah kembali ceria cam sediakala k.. x mo sedih2 dah..