N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Mei 2009

Jemputan!!!

Salam Semua..

Eemmmm... hari ni kan keja kena postpone disebabkan link ke HQ S'pore ada masalah.. makanya tak blh nak buka link web HQ. So boring giler.. duk melangut dpn PC.. nak YM pun cam ada masalah.. ish.. bosan weei.. makanya hari ni sempat la aku menjelajah hampir kesemua blog member2.. eemmmm... byk gak n3 yg aku tak sempat nak baca dan meninggalkan komen.. tapi kiranya sempat gak la baca latest n3 kan.. so pada yg mana tak sempat utk aku jelajah..harap maaf ya.. kesuntukan masa la plak.. ok la korang.. yg bebenornya kan aku nak publishkan n3 ni pagi tadi.. tapi ntah camne.. tak blh nak uploadkan gambo la plak... tadi ni baru blh.. makanya n3 ni ptg la baru keluar.. actually semalam aku dpt kad jemputan dari dia ni.. dia ni adalah salah sorang rakan blogger aku gak.. peminat MU tu.. see kad dia.. cun weeii org lain tak buat punya.. gambo siap pakai jersey lagi...Majlis perkahwinannya pada 31 Mei 2009 kat Jerantut Pahang nun.. eemmmm.. jauh tu.. minta maaf la bebanyak ya dik yun.. tak dapat la akak nak g.. apapun mekacih la sudi menjemput akak ni.. tapi takpe.. utk adik Yun ni.. sila beri alamat kat email akak..utk pengurusan pengeposan hadiah tawen mu itu ya.. :D












24 ulasan:

Nurhayati berkata...

slalunye orang letak pic kad kawin pakai bajukurung or baju melayu.. adik yun dan pasangannye sangat sporty ok.. best je.. sedondon MU hihi

atie berkata...

Dah dapat jemputan ye rina...pegi jelah kan. Kata makan kenduri memang sedap///

Mrs. Adz berkata...

wah very the urban bakal pengantin ni..cayalah..

mummYaeesh berkata...

hamboii rock nye pic kat kad jemputan..sempoiii..

reen berkata...

uihhh...jauh nun dpt jmputan ye sis...rugi x g....nt x dpt paper bag dr pnagntin....hikhikhik..

JIVEBUMZ berkata...

cayalah bakal pengantin peminat bola..muahaha

Mummy Dasy berkata...

mmg lain dr yg lain

♥nrina♥ berkata...

yg purple dah ada org beli.yg hitam ade lagi tp yg labuci je..

g kat sini tengok http://tulipmanis.blogspot.com/2009/04/untuk-azue.html

Gieyana berkata...

A'aa ler...sempoi kad kawen tue..

Yan berkata...

cantek kad..

tp bukan cam jemputan kawin..
cam jemputan party ke ape ke tak taula.. sbb pakai jersey kan. heheh

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

glamer betul si yun tu skrg ni, ramai blogger wat entry kad kawin dia...hiksss...

[-suziey-] berkata...

waaa rockla adik yun ni..sempoi kad kawen gambo pakai shirt jersy jek..ekekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
lain dari yg lain kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. jauh la plak kak.. takpe.. just post hadiah la nampaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
ha'ah kan.. versatile

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
memang semmpppoooii habis.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hua...hua..hua.. takpe la tak dpt dik, jauh la plak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ha'ah dua2 peminat bola yg sama.. bagus kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
lor ya ke.. ingat nak belikan utk mak kita sehelai.. sebab dia skke purple color

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
sempppoooiii :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
he...heh..heh.. trend terkini la dik

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
heh..heh..heh.. pengantin harus la glamer gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. lain dari yg lain kan