N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Mei 2009

Selamat Hari Lahir Reen !!

Salam Semua..
Okies.. cutemiut kembali normal.. ceria seperti biasa.. takmo dah sedih2.. bengang ke apa ke... lantak situ..malas dah nak fikir2..buat pala sakit + berserabut je.. so hari ni aku as usual la kan.. ceria dari semalam.. :D okies la korang.. actually kan hari ni aku nak wish besday utk salah sorang rakan blogger gak.. yg selalu tinggal komen kat blog aku ni.. dan juga salah sorang top komentar utk bulan ni.. so jom kita nyanyi ramai utk reen

"Selamat ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun Reen"
"Selamat ulang tahun

Happy Birthday Myspace Comments

ooppsss... nak pos kek.. jauh la bebenor kan.. makanya ambil je la kek ni ya reen.. :D

Semoga dimurahkan rezeki dan tercapai segala impian serta bahagia hingga keakhir hayat..

so ni la besday girl.. Reen

p/s: actually kan blog ni..selain citer tentang budak bulat tu dan life aku.. aku juga akan abdikan kenangan besday kengkawan2 aku.. (yg mana aku tau tarikh lahir nya la kan..yg tak tahu tu.. minta maaf byk2... :D) tapi klu korang bermurah hati nak share tarikh lahir korang kat aku.. aku pun skkeee.. :D walaupun tiada hadiah istimewa.. akan aku buat tanda kenangan kat blog ni.. tanda tulus ikhlas ikatan persahabatan serta ingatan pada korang..




6 ulasan:

reen berkata...

huhuhu..mekacih bnyk2 sis...huhuhu...terharu sy...salam ingatan tulus di sanubariku ini...moga persahabatan kita kekal berpnjangn abadi selamanya...insyaallah...amin..mmmuuaaaaahhh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
insyallah reen.. harap2 begitu la kan

miela77 berkata...

wah...seronoknye dpt kwn mcm u...nak join dua kaki la...hehehe

mummy_ayu berkata...

happy buzzday kat reen

Yan berkata...

owhh b;day reen arini yer... nanti kite terjahlaa..

mummYaeesh berkata...

bagus la uols ni!takpe weols nye tahun dpn yerk..tahn ni lepas suday..ahaks..

happy birthday reen!