N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Mei 2009

Gelagat Mirul ngan Pezen Baru

Salam Semua..

Hah so korang dah tau kan apa yg surprise tu.. eemmm so kali ni jom tgk gelagat Mirul ngan pezen2 yg dia dapat tu..

see.. baju n music piano tu.. terus nak pakai tau baju tu.. n tak tinggal ngan mainan baru tu.. excited k..

pastu suruh la dia bergaya bagai.. skali takmo posing2 plak.. tu yg muncung je mulut tu..see baju yg mummy dasy beri.. ngam2 je.. uish.. perut yg terlebih kedepan dah...

pandangan dari sisi plak...

pastu.. buka dah baju tu.. sayang la kan.. baju baru gitu.. main plak ngan music piano tu.. dari ena..see siap dia nak ketuk kita ngan benda alah tu..

ceh..ceh.. cam pandai je kan.. habis dia ketuk semua.. ntah apa lagu yg jadi.. heh..heh..heh.. na, sorry bebanyak k.. habis sudah bertabur benda tu.. dikerjakan dik budak bulat tu.. sib baik blh dibetulkan semula.. :D

so tu la segala aksi2 dia yg very excited ngan pezen2 tu.. dikesempatan ni kami suami isteri mengucapkan bebanyak terima kasih pada korang2 yg sudi memberi hadiah2 utk budak bulat tu.. :D




33 ulasan:

nenekrock berkata...

kiuttttnyaaa hehe
ni apa ni gong kah???
heheehe

neezareef berkata...

perghh..muncung x tahan tuh..

menunjukkan minat dan konsentrasi melampau la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. ada ke gong.. ala pe ke benda namanya.. eemm xlaphone ke pe namanya.. gitu la lebih kurang..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah tu la.. konstrasi mesti mau lebih kan

honeylanz berkata...

mirul dah tunjuk bakat terpendam dia..musician in the making ;)

Nurhayati berkata...

comel je Mirul main ngan music piano tu.. nampak cam dah ada talent la.. good boy Mirul!!

Tukang cerita berkata...

Best mirul ek...
ramai peminat...
dpt byk hadiah...

:)

Mrs LVoe berkata...

bile sha masuk blog rina, ramai kwn2 dtg jengok.. semua yea ckp cute yea amirul. rasa nk cubit2 je pipi gebu tu

~~ciklinn~~ berkata...

alahi cute nyer budak booolat duk main benda tu.. sgt2 comell....

atie berkata...

aMBOIH2, panjangnya muncung....minat betul gayanya tu....besar nanti nak jadi ahlil music ke mirul

kuIna LadyInRed berkata...

rasanya tido mlm dakap benda tu...

atty's berkata...

happy mirul dpt pezen..teringat masa kecik dulu ade menan gtu

[-suziey-] berkata...

waaaa nape masam je muka mirol..tensen ke ibu dia soh posing tp dia nk main..ekek:D

ct rahani berkata...

comel je perut mirul yg dh ke depan tuh.. hehehe..

mummYaeesh berkata...

hamboiii smpai terkangkang2 mirul dgn pezen baru ek!

Yan berkata...

owhh dapat menan yer.. ape kename benda alat muzik tu?? angklung?? eh bukan..

abg ayul men benda tu.. qis lak men pinano..
nanti kite leh wat band..
ummi tukang nyanyi (nak jugak tuh)
kak rina.. backup dancer.. ahaksss.. akakkan lentik sesuai jd dancer..

De' Sal berkata...

waa mirul dapat adiah erk...tak hancur ke benda tu,lepas ketuk baling plak erk.

reen berkata...

siapa kau???..ahli muzik..huhuhu..
mirul...dpt menan ting ting...asyik gitu...

Ena berkata...

heheheh so skang lagu pe dia dah leh buat sejak mengetuk tu ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
wohohoho.. musician la plak.. heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. eksen je tu..tapi ntah apa2 lagunya

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
heh..heh..heh.. rezeki mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.lvoe~
ooppss.. glamer la mirul ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
he..heh..heh.. over comel kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. muncung blh buat sangkut baju.. eemmmm tak pasti la nak jd apa tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina ladyinred~
heh..heh..heh.. idak ler smpi nak bawa tido skali..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kak...skkeee bebenor dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah boring la tu...asyik kena posing je kan.

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
perut yg dah over size tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh.. excited la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ho..ho..ho..ho.. byk la ko punya back up dancer.. tu kan namanya xhilaphone.. klu tak silap la..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. dah berderai pun kak.. tanggal satu persatu di baling dik dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ntah apa lagu ntah.. ikut sedap dia je..:D