N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Mei 2009

Cuti2 Hujung Minggu

Salam Semua...

Ni bersiaran langsung dari JB eemmmm... lama dah tak buat siaran langsung dari Jb ni kan.. actually tak de la apa sgt pun.. eemmm kat JB ni cam biasa la aku blk coti2 ke rumah ibu dan ayah aku lor.. sekarang ni budak bulat tu.. tgh sedap tido... eemmmm skkkeee tau budak bulat tu.. klu blk ke JB ni.. maklum la.. ramai yg duk layan dia kan.. tadi pun dia baru je blk dari main kat play land TESCO... sskkkkeee yg amat tau... smpi lupa ibu ngan ayah ni... eemmmm ok la korang... ni nak publishkan video yg sempat di snapkan oleh adik aku mlm tadi.. jom layan video Mirul ni tgh main2 ngan pakciknya...



video

eemmmm... tu la gelagat dia....






18 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

mmg BULAT aaaa.. CUTE sgt2.. hihik!! Suara COMEY je... :D

zino berkata...

salam hujung minggu... oops dah habis pun hujung minggu nya esok dah kerja pun hehe

~Eila @ Along~ berkata...

dah lama tak jenguk dak bulat..hehe

Ena berkata...

hehehe dgr sore bapaknye daaa...
ingatkan leh dgr sore dak bolat td ekekek

reen berkata...

nape x suh dak bulat tu nyanyi?...

nizza-abira berkata...

Aunty tgk pewot mirul makin membulat la... ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
heh..heh..heh.. tak berapa nak dgr suara dia kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ha'ah cam kejap je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
selalulah jenguk..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
sore dak bulat tak berapa clear

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
akak dah pernah publish video budak bulat ni nyanyi..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
ha'ah... dah mcm bola bulatnya.. :D

reen berkata...

ye ke...ala..lum ksmpatan tngk lak...nt sy korek n3 sis ye...he..

mummYaeesh berkata...

hmanggaii makin bulat weols tgk si mirul ni..woohoo!

uols jaga pemakanan dia ek..tkt makin besar nnt..whoops!

btw, weols bkn blk jb tp nak ikut uols blk jb!Hiks

Yan berkata...

yan tak pat view videonye.. sangat lembs.... hukhuk

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
uish.. rajin nak mengorek ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
memang jaga pun.. klu tak makin membesar bagai johan la plak.. :D oh nak ikut blk JB.. eemmmm napa tak cakap awal2..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
lor ya ke.. kesian ko yan