N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Mei 2009

Happy Besday Aqilah Najla

Salam Semua..

Selamat kembali bertugas..biassa la kan.. klu nak memulakan tugas di hari Isnin ni.. memang la amat malas kan.. ok sebelum apa2 kan hari ni jom ramai kita wish besday utk budak cute ni..






semoga menjadi anak yg solehah dan bijak pandai serta membanggakan keluarga.. kalau korang nak tahu Aqilah ni adalah anak kepada Puteri1. Hari ni adalah besday Aqilah yg ke 2 thn.. sebaya ngan Mirul



so happy besday utk Aqilah..



13 ulasan:

Gieyana berkata...

Hepi Besday...wahh sebaya ler ngan anak kita kan!

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

mekasih susah2 ko watkan entry khas utk anak sedara aku tu yerrr....hehehehe....

PuteriSatu berkata...

thanks so much la...sebab sudi buat entry besday kat anak dara aku tuh... tima kasih banyak-banyak...

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ha'ah sebaya.. beza bulan je

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
eemmm tak de la susah mana pun.. just tanda ingatan khas utk dia.. :D

mummYaeesh berkata...

happy birthday aqilah najla!

hamboii rajin betul uols kekdahnye!

CuTeMiUt78 berkata...

~puterisatu~
heh..hhe..heh.. sama2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
heh..heh..heh.. saja je just utk kenangan...

[-suziey-] berkata...

hepi besday aqilah najla :)

[-suziey-] berkata...

lupe la...i like kusi purple tu la....tulun tulun..sgt tomey..ekek:D

ct rahani berkata...

cutenya dia.. hepi besday gak utk aqilah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tomey je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
cute kan