N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Mei 2009

Mohammad Amirul Hisham

Salam Semua..

Actually ni kan.. just nak publishkan aksi2 gedik Mirul yg paling latest lor.. yg bebenornya gambo2 ni aku snapkan malam tadi.. habis semua baju2 Mirul aku punggah.. suruh dia pakai n buat la posing ala2 model.. semata2 nak masuk contes kat blog mama Aqish tu.. ala contest toddler model tu... tapi hampeh.. tak dapat kerjasama yg baik dari budak bulat tu.. penat weeiiii nak suruh dia posing ala2 model gitu.. dan hasilnya yg 2 keping tu je yang aku rasa terbaik la pose dia.. blh la kot.. mudahan Mirul terpilih.. so jom tgkkan aksi2 dari gambo2 yg lain ni...
ok first baju ni.. baju upin & ipin color merah lagi..

heh..heh..heh.. sungguh bam bam kan ini budak.. nak posing gak ngan cermin mata ijao tu.. ish.. tak kena la plak.. kan.. baju merah.. cermin mata ijao.. :D

hah.. pose nii khas utk mummy yaessh sebab dia kata cari leher Mirul.. tak nampak.. hah tu leher nya..

dan ni 2nd baju.. upin & ipin lagi.. alamak gelebos la plak... siap panjat meja.. tu.. nak posing :D

3rd baju.. mickey mouse la plak.. udah penat berdiri.. berlari sana sini.. duduk la plak.. :D

4th baju belang2.. actually ni baju raya thn lepas.. belasah aarrr.. wooohoo.. dah mcm bonzer je ..

eemmmm.. penat posing2.. main car dulu.. ambil mood... :D

5th baju.. pakai kemeja la plak.. skali napa ntah.. gambo jd blur camtu.. pelik gak..

dan aku choose yg ni utk contest tu.. rasa ni pose dia yg terbaik. ;D

dan juga pose manja ni.. aku rasa ni paling cute sgt..

6th baju.. ala2 baju sporty gitu.. uish.. siyes la plak mukanya..

cermin mata ngan bola pun nak dibawa posing lagi...

masa ni mood posing dah mula hilang.. dah nak main beskal je...

skali tak jadi main beskal.. penat.. baring atas meja la plak... :D
dan pose yg terakhir.. posing atas meja sambil angkat kaki sebelah.. hua..hua..hua..sungguh lawak ini budak tau.. aku yg dok snap gambo2 dia pun ketawa tgk aksi2 dia ni.. sungguh mencuit hati.. so tu la dia.. lagi dua keping gambo kat contest tu.. korang sure dah pernah tgk kan.. dan aku amat suka ngan ke empat2 keping gambo tu.. :D

p/s: aku akan buat n3 sebagai stiky mode gak.. mana la tau kalau2 ada yg mama aqish berkenan nanti.. selain dari gambo2 4 keping tu.. :D


39 ulasan:

Gieyana berkata...

Wei..yang posing kt basikal tue pon cute wooo...alaaa suma gambar dier cute ar sbb montel..geram tgk wooo!

[-suziey-] berkata...

yg 5th baju n pegang bole tu ok..comel..yg 5th bju tu macho gitu..ehehee

antalya berkata...

woww byk nye pics..mirul dah jadik model la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. aku pun fening yg bebenornya... tak tau nak pilih paling cute n best

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
oh ya ke.. nampak macho kan

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~
heh..heh..heh.. gitu la nampaknya dik

Mummy Dasy berkata...

keletah budak kecik ni... comel geram pipi dia

Mrs. Adz berkata...

amboi..semangat betul badan mirul ni. geramnye..kuat makan ke ni?

Gieyana berkata...

wei..baru aku pasan..dier mmg suker Upin n Ipin ker?hehehe

Yan berkata...

bergaya sakan bujang sorang ni..

kak... pose manja tu comey sesangat..

mummYaeesh berkata...

hahah..sian dak mirul kena dongak sampai tau nak tunjuk leher..hik3..
weols suka yg dia pakai baju belang2 tu!

eya berkata...

cmne dia nk kasi kejesama,kalo dia x dibayo upah..

reen berkata...

leh jd model tkini si mirul tu......posing tu..kena paksa ke ngn ibu dia.....huhuhu.....
baju2 tu bdk umo 6 tahun pn leh pakai....mana yg kurus2 la...smanagt tul la bdk ni....eeee....gerammmnyaaa...

babyluv_ayang berkata...

suka pics yg atas 2....cantik...wah, bersemangat yek dik....best jugak masuk contest2 ni kan...

Gieyana berkata...

kalau ko paksa dier posing mmg dier x mo nyer...ko bg dier pakai..then ko candid jer mn2 aksi dier yg menarik..aku selalu wat camtu ar...tp take time are..try n see tgk..hehehe

Mak Su berkata...

buatkan maksu teringat nak cari vcd upin dan ipin plaks :)

JIVEBUMZ berkata...

akak nak tau saye mmg suke bangat ngn budak2 yg bam bam nie tau kak! rase nk geget jer si mirul nih..hihi

ct rahani berkata...

encemnya mirul.. suker nengok gambo dia tersenyum nmpk gigi tuh.. so cute.. huhuhu..

atie berkata...

cam model tuuuuu...mirul, harap2 mirul menang yer....

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
menggeramkan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.Adz~
heh..heh..heh.. nak kata kuat mkan eemmm ya kot

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
tak berapa sgt yg bebenornya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tu kan candid je tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyaeesh~
heh..heh..heh.. pesen apa tah ambil gambo cenggitu.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. takpe nnti lain kali blh upah

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ada yg kena paksa.. ada yg ngan rela hati berposing.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
nice kan gambo tu.. ni first time nak masuk contest :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ha'ah memang aku buat cenggitu je.. klu dipaksa pun dia taknak.. tu yg pose manja tu.. ala2 candid tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
cari jgn tak cari :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
jgn kata ko dik, akak ni hah.. hari2 duk gigit2 dia :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. cute je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
harap2 gitu la kak

atty's berkata...

suka tgk amirul tawa..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atty~
tomei je kan

Ena berkata...

kat 7x bukak tutup blog ko, baru la kuar sume gambar2 dak bolat ni ihiks... encem boyz.... cop untuk anak aku leh ihiks..

[-suziey-] berkata...

adoiii..letih tgn nk scroll ke entry baru nih..ekekk:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
eemmm ko dah blk pada asal la ya.. cop utk anak ko.. nnti anak ko dah tua.. tunggu mirul :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
scroll jgn tak scroll :D

sheila berkata...

bila pakai spec je mesti kepala dia mendongak...takut spek jatuhlah tu..