N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Mei 2009

Award Khas Mother's Day

Salam Semua..
Rasanya masih sempat kan klu aku nak publishkan award2 berkenaan mother's day ni.. actually ni aku terima coz I'm as a mother's gak kan.. so ni la award2 yg aku terima khas.. mekacih pada yg sudi memberi dan berkongsi2 award ni..

from akma
so dikesempatan ni.. aku nak beri kan juga award2 ni kepada semua para2 ibu, mummy, mama, emak, mama, bonda, ummi dan seangkatannya.. yg membaca blog aku ni..utk menerima award2 khas ni.. :D

22 ulasan:

Ena berkata...

adehhh nak amik pun susah sebab gambo tak kuar huhuhu
anyway thanx cute

honeylanz berkata...

tq..nk ambik gak la ;)

Dee berkata...

thx..dee dh amik..Happy Mother's Day gak kat cutemiut..

JIVEBUMZ berkata...

saya bukan seorang ibu..hukhukhuk

syareena berkata...

nnt sya pungut semua award ni ltk kat tepi blog ye hehe

Mummy Dasy berkata...

Nak amik ah gak wat collection hehehe

[-suziey-] berkata...

ouh ade lagi..byk nk kena kutip nih..adeii..letih letih..ekek:D

Mrs LVoe berkata...

pic yg form mama aqish tu cantik.. suka sha tgok

ct rahani berkata...

nak amik gak la award nih.. hehehe..

mummYaeesh berkata...

hamboii byknye dpat award!

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
emmm.. takpe ko refesh la smpi keluar gambo2 tu.. pastu ambil k

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ambil ya jgn malu2

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. ambil la ya.. happy mother's day gak

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
bakal menjadi ibu.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh..heh.. kumpul byk2 tak kisah la nak letak mana kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
ambil la.. jgn malu2 k

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
kutip..jgn tak kutip ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
nice je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ambil ya... jgn malu2

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
award terkumpul

reen berkata...

memang bnyk awrd yg tkmpul ni...bnyk yg lum amek&publshkn...mau pnuh satu umh ni...huhuhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
kumpul selagi termampu