N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Mei 2009

Happy Besday Friend... !!

Salam Semua..

Ok hari ni aku nak wish besday utk one of my friend. Actuallly kawan aku ni bukan la blogger, tapi dia ni adalah kawan dari zaman aku sekolah... smpi la sekarang ni, kami still keep in touch. Cuma bila masing2 dah kawin ni.. makanya sibuk ngan family masing2.. walaupun korang tak kenal kan.. jom kita wish besday utk member aku ni..(dah kan aku kata... blog ni juga utk aku abadikan kenangan bersama kawan...so semua kawan2 aku yg menyambut besday akan aku abadikan disini.. :D)

" Selamat Hari Lahir..."
"Selamat Hari Lahir.."
"Selamat Hari Lahir Pn. Nazra.."
" Selamat Hari Lahir.."


Happy Birthday Myspace Comments

semoga dimurahkan rezeki, tercapai hasrat apa yg diimpikan.. dan semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

ni la kawan aku dari sekolah rendah ke sekolah menengah dan sampai la sekarang ni.. dia ni lecture kat politeknik.. gambo ni masa besday Mirul kat umah mak aku kat JB.. family dia ngan family aku memang ngam n kenal sgt2.. sebab bapak dia ngan bapak aku pun kira best friend gak ler.. kami ni masing2 baru ada sorang anak.. walaupun dia kawin dulu dari aku.. so apa pun semoga dia berbahagia selalu.. :D





5 ulasan:

atty's berkata...

selamat hari lahir utk kawan rina..

honeylanz berkata...

happy birthday to her ;)

ikiqzana berkata...

happi besday wat kwn cutemiut. moga pjg umur dn d murahkn rezeki. AMIN...

[-suziey-] berkata...

hepi besday nazra;..//waaaa kwn dari azali nih..ekek:D

reen berkata...

epi bsday...mula2 kawan...lama2 leh jd besan tu...hikhikhik....