N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Mei 2009

Slamat Bertugas & Happy Besday Mak

Salam Semua

Slamat kembali bertugas... so camne ngan hujung minggu korang? Penuh ngan aktiviti ke... as a yg korang tau kan.. aku n family blk JB bercoti2 kat umah mak ayah aku... hilang kan segala stress + kekusutan yg melanda.. kira cam buat terapi minda gitu... tapi memang betul kan.. klu kita tgh serabut... bila time coti2 tu.. memang blh hilang kan stress selain kita berdoa ngan tuhan supaya kita lebih kuat semangat kan.. tu yg terjadi pada aku.. memang hilang strees tu tau.. walaupun sekejap je kan.. tapi kiranya menjadi lor.. lebih2 lagi klu main nga budak bulat tu.. eemmmm cam kat video yg aku publishkan semalam tu.. actually kan video tu.. adalah aksi budak bulat memanjat bangku kat umah mak aku tu.. sambil mulut dia riuh suruh kita tgk dia buat aksi tu.. tapi hanya gambo dia dah duduk kat bangku tu je.. eemmm ok la tu kan.. so tu je la nak citer pasal hujung minggu aku kali ni..takde yg nak berapa menarik sgt.. biasa2 je..
Actually kan hari ni adalah ulangtahun kelahiran seseorg yg amat2 aku sayang tau... korang nak tau sapa.. sebelum tu.. jom kita wish besday ni kat dia..
" Allah Selamatkan kamu.."
"Allah Selamatkan kamu.."
"Allah Selamatkan Puan Zaharah"
"Allah Selamatkan kamu.."
Happy Birthday Myspace Comments
Selamat ulang tahun mak... hari ni adalah ulangtahun kelahiran mak aku yg ke 54 thn... Semoga mak dipanjangkan usia.. dimurahkan rezeki dan semoga mak lebih tabah menghadapi segala rintangan.
Untuk pengetahuan korang kan.. aku amat2 menyayangi mak aku ni tau.. dia lah satu2nya ratu hati ku yg tiada ganti.. dia la tmpt aku mengadu.. dia la tmpt aku mencurah kan segalanya.. dia la yg memberi semangat dikala aku dilanda masalah.. dia la yg byk membantu aku dikala aku kesusahan.. dia adalah seorang wanita yg amat2 tabah mengharungi segala dugaan... aku pun tak dpt menjadi sekuat dia dan setabah dia.. dia adalah segalanya utk aku... mak, kita sayang mak sgt2 tau...minta ampun dan maaf seandainya kita ada mengguris hati mak.. kita bebani mak ngan segala masalah kita... ketahui la mak.. apa jua.. kasih sayang kita tetap utk mak.. Lov U so much mak.. mmmmuuuaahhh... !!
oppss... teremo sudah.... ok la korang.. karang meleret2 plak jadinya.. aku ni klu bercerita bab mak ni.. aku cepat sensitif ok.. so sayangi lah mak korang.. hingga keakhir hayat.. seandainya pada sesapa yg tak punyai mak lagi.. ingatlah mereka dan abadikan lah segala kenangan bersamanya..



17 ulasan:

Queenin Murni berkata...

happy birthday to mak jugak!!! :)

niza berkata...

happy birthday to mak kak rina!!!

KV berkata...

hepi besday buat mak nya. Moga pjg umur dan murah rezeki.

JIVEBUMZ berkata...

happy bufday to mak akak.. mudah-mudahan mak akak sihat walafiat hendaknye... amin

reen berkata...

epi besday makkk....i luv u mak....he...trlbih sudah...moga mak pnjng umur&murah rezeki....salam cayang wt puan zaharah ye sis!!!

Yan berkata...

hepi b'day cik zaharah.. huhuuh

Tihara berkata...

hepey besday utk mak awak..semuga awak n family hepi2 selalu

atie berkata...

Betul2...balik kg memang terapi minda kan rina, akak pun balik kg gek,Happy Birthday tuk mak rina yer...

~zuraiwan~ berkata...

selamat hari lahir utk mak kak rina...moga pjg umor...murah rezeki...

U-jin berkata...

hapy birtday to ur mum....muda lagi tu baru 54..hehe..send my regards k.

ct rahani berkata...

hepi besday to mak akak.. sonok dpt kenal mak akak.. peramah orgnya..

Mrs LVoe berkata...

happy birthday aunt. smoga panjang umur & murah rezeki :-)

mummYaeesh berkata...

happy birthday mak rina!Hiks..

muka uols sebijik la!

[-suziey-] berkata...

hapy besday mak..cewwah mcm kenal je mak rina..ekekk;D xpela buat2 kenal jek..semoga panjang umo mak..dan dikurniakan kesihatan yg mantop :D

De' Sal berkata...

Hepy besday untuk mak rina,moga panjang umur murah rezeki dan sihat selalu.

atty's berkata...

happy besday to mak rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~ to all yg tinggalkan komen~
thanks sebab sama2 kongsi wishkan utk my mom ni.. sungguh terharu tau.. sebab korang tak pun kenal mak aku kan.. tapi cam kenal la plak.. terima kasih sebab mendoakan utk mak aku..