N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mei 2009

HOT Tag !!!

Salam Semua..

Sambung layan tag lagi.. eemmm lantak situ.. 2 hari ni story mory kat blog aku ni.. asyik la tentang tag... actually aku tgh gigih nak menyetelakan segala hutang2 tag ni.. tak sedap la kan.. dah janji nak buat.. tapi tak terbuat2.. makanya aku menggigihkan diri utk melayan tag2 ni.. (ate kan minggu lepas aku takde mood bagai..jadinya minggu ni nak kikis perasaan sedih + serabut yg melanda.. tgh dlm proses kembali ceria.. ) tu la sebabnya.. melambak2 tag aku.. tak terbuat. Ni bila dah free skit.. makanya blh la aku melayan tag2 ni kan.. ok tag kali ni aku terima dari ct rahani emmm mekacih ya dik, sebab sudi menyenaraikan nama akak ko ni utk tag kali ni.. tanda ingatan kat akak tu.. walaupun tag ni aku dah pun buat.. tapi demi ko dik, makanya akak ko ni buat la sekali lagi.. (eemmm gigih kan..hah masuk bakul angkat sendiri.. :D ) ok jom layan kan tag kali ni..

Anda rasa anda hot?
uisshhhh.... hot ni byk makna kan.. klu ikutkan perasaan minggu lepas memang aku over hot.. sekarang tgh calm kan blk perasaan tu.. klu ikutkan cocer.. sekarang ni kat tmpt aku tak berapa nak hot.. dah duk kat dlm aircond kan.. tak le hot.. :D
Upload gambar kegemaran anda
eemmm... memang aku over skee tgk gambo budak bulat ni..

Kenapa suka gambar nih..??
eemmmm... sebab masa ni budak bulat tu.. nampak cam manja sesangat.. cute je muka dia.. rasa cam happy je tgk muka dia masa ni.. dan dia la penghibur kala ibu dia bermasalah dan stress.. pandai ambil hati tau.. ini budak... tak jadi nak marah klu tgk muka dia.. :D

Bila kali terakhir makan pizza?
eemmmm... lama giler dah tak mkn pizza ni.. last makan masa sebelum kawin kot..

Lagu terakhir yg anda dengar?
eemmmm... ntah tak ingat plak apa tajuk lagu yg aku dgr...
Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
eemmmmm... sambil layan blog , sambil updatekan segala mak nenek report utk minggu ni..
Selain nama anda sendiri, anda suka dipanggil ngan nama apa?
eemmm klu ngan cik abg aku.. memang dia panggil aku ayang.. (siap mirul pun ikut skali.. tau.. panggil aku ayang.. sabo je la..) klu budak bulat tu plak.. dia akan panggil aku ma.. tak pun ibu.. ikut mood dia..
oh habis soklan dah.. :D so hope ct puas hati ngan segala jawapan akak tu ya.. thanks again.. :D
ok ada sesapa yg nak buat tag ni.. dipersilakan... aku mls nak tag sapa2... sapa2 yg rasa belum buat tu.. buat la ya.. :D
p/s: perrgghhh tinggal lagi satu hutang belum selesai..




8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

eh ape mirul pnye vote number utk toddler contest tu rina? buatla n3

Dee berkata...

rajin eh buat tag..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. dah nak tutup contest pun.. n3 dah siap dah..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
emmm.. saja menghilangkan tensen

reen berkata...

cian dia...mai la turun kluang nt sy banje pizza...he..ikhlas ni...

mummYaeesh berkata...

rina jgn la panggil dia bdk bulat lagi nnt makin bulat lak simirul ni!adeh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ho..ho..ho.. ada nak belanja pizza yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
heh..heh..heh.. cam best plak panggil dia bulat.. ok.. pasni kita panggil mirul je