N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Mei 2009

Sapa Dpt Print Screen Capture 7678 ?

Salam Semua..
Opppss... dlm pada aku kalut2 + serabut ni.. smpi terlupa pasal contest capture no 7678 kat blog aku ni.. skali tadi masa aku msk.. baru aku perasan.. no tu dah jd 7679 la plak.. uishh.. ada sesapa yg dpt print screen kan no 7678 tu ke.. klu ada sila email aku cutemiut78 at yahoo dot com k.. utk penebusan hadiah misteri.. klu tak de... makanya hadiah tu.. akan dijadikan utk contest lain plak...
emmmm capture no 7678 dah pun terlepas.. tinggal lagi satu no je utk contest ni.. so sesapa yg dpt print screen kan capture 7876.. jgn lupa email aku ya.. :D
p/s: dlm keadaan memulihkan semangat ni...











16 ulasan:

honeylanz berkata...

alamak..terlepas lak..pg td jauh lg..huhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm.. tu la.. kita pun tak tahu sapa yg dpt.. takpe ada chance lagi utk second capture tu..

Ena berkata...

huhuhu tak dpt email aku ke cute uhuks...

[-suziey-] berkata...

aiseyy...lupe la plak..lenkali buat n3 reminder..ekekke;D

sheila berkata...

ok..kite aim for the next lak ye...7876..jgn terlepas yg ni sudahlah

Gieyana berkata...

wei...miss daa itu no...huwaaaa...
~ Aim lg satu ar..

Nurhayati berkata...

sape la yang bertuah itu..

JIVEBUMZ berkata...

ala cemana yer kite boleh terlepas lak nie..uhuhu

KV berkata...

masalahnya, aku tak pandai nak print screen. Huhu. Sedih

ct rahani berkata...

sapa la yg bertuah tu ye kak.. klu x silap sy akak leh check id sape kan..

Dee berkata...

terlepas lah plak contest ni..hihihi..

atie berkata...

macamana nak print screen tu....soalan budus, tapi memang tak tahu pun, dah terlepas ekk???

Mrs LVoe berkata...

rina ade problem ker??? jgn stress sgt nnt btmh kurus rina

mummYaeesh berkata...

ala terlepas 5 no..klu yg no tu takde org email..yg plg hampir hantar leh dpt adiah tak??hiks (kes nak jugak kan!)

Mama Safiyyah berkata...

alaaaaaa.....sedih tol....dok try nak dapatkan 7876....berusaha gigih masa kat opis....sekali balik umah bukak tenet, tengok dah terlepas 7 org daaaa.a.....nanti buat lagi ye cik cute miut......

reen berkata...

almak!!!mlepas eden....sis len kali pasang kamera litar ttutp..leh tau sape yg dtg ...hakhakhak...:)