N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Mei 2009

OOOpppsss!!!! Capture 7876 Dah Terlepas..

Salam Semua..
Slamat pagi... hope hari ni semua dlm keadaan sihat dan ceria hendaknya... aku seperti biasa la.. nak kata... ceria tu, ada skit ceria la... nak kata sihat tu.. alhamdulilah sihat.. so tadi ni aku terbaca kat ruang komen dari email aku.. tetiba terperasan ada satu blogger ni mengatakan dia gigih nak dptkan capture 7876 plak.. atenya yg mula2 7678 kan dah terlepas... so yg kali ni pun terlepas lagi.. aku buka tgk.. ha'ah la... memang dah terlepas pun

aku je pengunjung yg ke 7888..... emmm ada sesapa dpt print screen kan capture 7876 tu ke... email aku cutemiut78 at yahoo dot com ya... eemmmm asyik la terlepas pandang je kan.. ada sesapa blh bantu.. utk kita trace pengunjung yg singgah tak... aku agak blur tentang tu... eemmmm blm sempat check email lagi.. nnti nak tgk ada sesapa yg dpt capture ni ke tak... klu takde.. makanya.. hadiah misteri akan di jadikan utk contest lain la plak kan.. so ok la korang... nak breakfast dulu.. :D









6 ulasan:

honeylanz berkata...

rina.. i'm the lucky visitor no: 7876.. dah email dah ;)

eya berkata...

wah..da de yg bertuah..tahniah honeylanz

Nurhayati berkata...

wah.. has ke orgnye.. so lucky u.. best2.. jeles ni..hihi

ct rahani berkata...

sy bukak blog akak pg nih pun tgk dh trlpas.. huhuhu..

reen berkata...

melepasb lg!!!huhuhuhu...

mummYaeesh berkata...

bestnye has dpt!ni sume slh tenet la ni..mcm hanj tau nak connect!eceh