N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Mei 2009

La..La..La.. Gantung Award la Plak..

Salam Semua..
Wah.. hari ni byk bebenor aku hapdet rasanya.. klu tak silap aku ni n3 ke empat utk hari ni.. eemmm.. tegar tak tegar la kan.. (korang jgn ingat aku takde keja plak ya.. actually n3 utk hari ni adalah auto publish.. aku dah setkan masa2 tertentu utk publishkan n3 hari ni.. ) kali ni kan.. aku nak hias umah lagi.. eemmmm skali tgk kat draft.. dah melambak dah segala award2 terkumpul..

see....ni la segala award yg terkumpul kat draft aku.. ni kira yg belum dipublish lagi kat blog ni.. (eh.. ada satu yg dah publish.. tapi kena publiskan lagi.. sebab dari pemberi yg berlainan..) jom tgk award2 terkumpul aku kali ni...(wah..ala2 glamer la plak kan.. siap award terkumpul tu.. ni klu betul2 punya award.. penuh dah lemari kan..)

First award ni dari Siti Nurbaiya

actually kan aku dah pernah dpt award ni.. tapi takpe.. disebabkan pemberi ni dari blogger lain.. makanya aku tempek kan lagi la ya.. terima kasih byk2 ya Siti.. sebab beri award Best Blogger ni kat cutemiut.. (uish.. best blogger ke aku ni..)

****************************************
2nd Award ni plak.. aku blh lupa.. dari sapa.. tapi dah ada kat dlm draft makanya aku tempekkan skali la ya..minta maaf pada tuan yg memberi..

terima kasih sesangat pada tuan yg memberi aku award ni.. Emm Award Bertuah 2009.. (agak aku ni bertuah ke..)

***************************************
3rd Award ni aku terima dari zana.. wah froggy la plak kan..cute je kan.. ni kira award khas tau..

terima kasih Zana sebab sudi beri cutemiut award nice ni.. (blogwalking award.. ceh..ceh.. cam terima anugerah khas la plak kan.. :D )

**************************************
4th Award ni aku terima dari Yan.. eemmm actually kan award ni pun award khas tau.. disebabkan aku tersenarai as a Top 20 komentar kat blog dia.. dan utk pengetahuan korang.. aku juga menang tmpt kedua utk Top 20 komentar tu.. hadiahnya 4 botol one drop perfume tu.. ish..ish.. tak sangka la kan.. tmpt pertama dimenangi oleh Ct Rahani.. emmm best tu.. harus la rajin2 komen lagi kan..

terima kasih Yan.. sebab menganugerahkan akak award Pengulas Meletop gitu.. (wah... harus la meletop kan.. dah memang aku skkeee komen2 gitu..)

****************************************

5th award ni plak.. pun masih dlm kategori award khas.. aku terima award ni dari Ira82..so sweet award ni.. cute je kan.. siap ada gambo puan punya blog... eemmmm award ni actually utk all follower Ira ni.. n sahabat2 dia.. kan Ira.. so korang klu nak award khas ni.. jom terjah blog Ira ramai2.. :D

terima kasih Ira sebab sudi beri akak award yg cute ni.. so nice ok.. (terharu tau.. bila org menghargai kita...)

*************************************
ok the last award yg aku terima utk kali ni.. juga dari Ira82.. actually ni kira cam tag la.. sebab utk terima award ni ada rules dia..

1) copy gambar amal Islam di atas. - dah di copy n pastekan kat blog cutemiut ni ya Ira

2) kemudian pilih 10 sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama :

okies... dia nak sepuluh sahabat...eemmmm utk penerima award Islam ni (award yg last ni je aku nak kongsikan ngan org lain.. yg lain takmo.. blh gitu.. sekali2 nak tamak plak.. heh..heh..heh..)

  1. Geiyana
  2. Reen
  3. Mrs Lvoe
  4. Ct Rahani
  5. Yan
  6. Honeylanz
  7. Suziey
  8. KakTy Fir
  9. MamaManja
  10. Kak Atie

    ok utk yg tersenarai tu.. sila ambil dan tempekkan kat blog korang ya..

apapun terima kasih pada semua yg sudi memberi award2 ni pada cutemiut.. (ada yg tertinggal sila inform aku k..)

p/s: semalam aku dpt terima satu suprise tau.. skkkkeee... next n3 k.. :D




22 ulasan:

reen berkata...

tq!!mekasih...toceh2..nt kita tepek award tu...:D

niza berkata...

wah2!!!!berderet2 ko award dia...harusla lenguh kaki tgn gi naik stage ngambik kan...hehehehe...

UnGu VioLet berkata...

byknye award akak yer..

atty's berkata...

thanks rina..nanti kty tepek

atie berkata...

TQ rina nanti akak ambik yer

honeylanz berkata...

wah.. glamour tul rina kita ni.. ala2 artis gitu dapat byk award!!
tq sbb bg gak kt has ;)

Mrs LVoe berkata...

terima kasih rina. tharu sket. dh ler arini sensitive.. dpt award trus mleleh airmata. ehehhe

mummYaeesh berkata...

hmanggaiii..byknye..weols pun byk giler peram award dlm draf!woohoo

[-suziey-] berkata...

waaa tocei2..dpt award..menambah koleksi award aku yg ke 75..ekek:"D

Yan berkata...

owhh time kasih time kasih... kerana anugerah itu... saya akan berusaha untuk memberi yg terbaik selepas ini.. wahahahaha... ade macam orang terima award kat tv tak?

Mamamanja berkata...

ada award tuk MM jugak erk?? mekasih.. nanti MM amik

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. tempek ya

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
ha'ah.. lenguh segala sendi ni.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
award terkumpul gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
okies kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
wah,, idak smpi cam artis tu kan.. biasa2 je ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh.. jgn la smpi meleleh air mata..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
eemmm... tu la.. smpi dah naik cam pekasam kat draft tu.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
uish.. byk dah award ko tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
emmm.. ada kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah.. ambil la ya