N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Mei 2009

Oh ! Bintang...

Salam Semua..
Semalam lupa nak publishkan satu award ni.. tercicir la plak kan.. ish..ish.. napa la aku sekarang ni asyik duk terlupa je.. eemmm nak kata selalu mkn pala ikan.. tak la plak.. agaknya peringkat umur cam aku ni.. dah mula jadi pelupa kot.. :D
so jom tgk award ni a.k.a tag


hah tu dia award ni aku terima dari yan
mekacih la ya yan.. sebab sudi memberi akak award bintang ni.. actually yan ni pun dpt award ni dari tuan punya blog tu.. tapi utk penerimaan award ni.. ada syarat2 a.k.a tag plak..jom tgk apa syaratnya..

award yg ni dia suruh kongsi ngan minimum 3 blogger lepas tu kene inform kat blog dia
eemmm... camtu ya.. pastu kena plak jawab tag kat bawah ni....

1. Anda seorang bintang??
uiiisshhh... bintang? tak kot.. aku ni biasa2 je... tak ler cam bintang tu.. dan yg pasti bukan cam binatang.. (pinjam ayat ko ya yan :D )

2. Berapa bintang penulis harus bagi utk blog anda?
eemmm... yan, berapa ko nak beri bintang kat blog akak ni.... akak terima je.. tak kisah pun..

3. Adakah penulis seorang yg sombong?
eemmmm... tak la.. over peramah tu... seorang yg baik hati..

4. Dari mane anda mengenali blog penulis?
eemmmm... dari blogging gak.. dia selalu duk komen kat blog aku ni hah.. :D

5. Anugerah ini ada berapa warna?
eemmm... buat masa ni yg aku nampak la.. 4 warna je.. ada warna lain ke..

dan aku nak kongsi kan.. eemmm pada sapa ya... sebab dia nak 3 je kan.. blh tak klu aku langgar perintah... :D makanya aku nak beri pada semua yg membaca blog aku ni.. sebab korang juga adalah bintang.. :D






21 ulasan:

nenekrock berkata...

best dpt award agak2 bape dh award terkumpul kak eh???

Nurhayati berkata...

byk tul dapat award yer.. nasib digital je award ni.. kalau real life mesti dah penuh satu almari.. hihi

ira82 berkata...

kak...walaupun followers tapi kite still tak kenal rapat...
tapi takper...pas2 nie leh le kenal lebih rapat yea...

ira nak tau bintang nie..dah lame tak dapat award..kkakakaka...:)

ira82 berkata...

kak...walaupun followers tapi kite still tak kenal rapat...
tapi takper...pas2 nie leh le kenal lebih rapat yea...

ira nak tau bintang nie..dah lame tak dapat award..kkakakaka...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. byk dik tak terkira dah

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmm.. tu la pasal.. klu tak memang penuh berbakul dah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ira82~
heh..heh..heh.. betul tu dik..

reen berkata...

x bc...tp eja je..kihkihkih....
kita pn sama ek...dok 1 negeri...dpt chat kt tenet...tp mcm slalu jmpa la pulok....he...bila la nk dpt award yg real ek?huhuhu...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. klu ada award yg real punya.. pergghh.. seronok kan..

Mrs LVoe berkata...

award?? ermmm rasa yea sha pun dpt tp sha tlupa.. uwaaaaa mane sha nk godek nie.. ampunnnn

Yan berkata...

sy bg akak JULA JULI BINTANG TUJUH!!!

Mamamanja berkata...

bintangggg.
harus amik ni gantung kat umah, kasi berkelip2 umah hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
emmmm takpe.. take je dari blog kita ni

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
uish.. jula juli bintang tujuh lagi ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ambil jgn tak ambil.. biar bling2..

mummYaeesh berkata...

ada 5 la..kan ada kelabu2 sket kat star tu..woohoo

Mak Su berkata...

sayang sungguh sbb maksu masih tak boleh nak view :(

sadly,
maksu

ct rahani berkata...

cantik award bintang tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaessh~
dah buta kaler mata kita ni kaedahnya.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
alahai kesiannya maksu

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
cantikkan