N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Mei 2009

Back to Normal Mood :)

Salam Semua..
Seperti yg korang tahu.. aku pun dah back to normal mood. So dikesempatan ni aku nak mengucapkan bebanyak terima kasih diatas segala nasihat2 dan sokongan korang.. disaat aku tgh down tu.. ni antara yg memberi komen kat n3 tu..

Nurhayati berkata...
have a lots of rest yer.. jgn stress sangat nanti sakit plak.. take care dear..p/s: dah dapat pressie Zara thanks a bunch... nanti yati wat entry khas tuk dirimu.. sangat2 suka.. =)
2009 Mei 21 08:43
Gieyana berkata...
Take a deep breath a relax k...take care!
2009 Mei 21 08:57
mummy_ayu berkata...
relax yer...nanti dah cool boleh share share!
2009 Mei 21 09:02
honeylanz berkata...
rina, take a rest. put the sweetest smile on face..nnt ilang la rasa sedih n stress tu..
2009 Mei 21 09:03
Queenin Murni berkata...
senyumm!!!!! :)
2009 Mei 21 09:26
babyluv_ayang berkata...
dik...jgnler down2 ni...tak best arrr..rindu ler nak baca n3 adik...
2009 Mei 21 09:38
masviona berkata...
lorrr pesal lak nih kak???alaaa xbest r camni....sy nak akak ceria² cam selalu tuh...huhuhuxperla kak amik masa tuk rileks² dlu ye kasi ilang semue mood² yg tak best tu ye
2009 Mei 21 09:52
Ena berkata...
rileks cute..stiap org pasti ade pasang surutnye.. so tabah k
2009 Mei 21 10:05
nenekrock berkata...
sabar eh kak rinadugaan Allah tu
2009 Mei 21 10:15
kuIna LadyInRed berkata...
get rest dulu... nanti sambung ya..
2009 Mei 21 11:38
mAr@ZiEy berkata...
Sis Cute..jgn down lelame tau..tak meriah nnti blog ni..sy pun tak ceria klu sis down..huhutenangkan fikiran ok..
2009 Mei 21 12:11
Yan berkata...
huhu samola kite..takde mood sbnarnye ni..tp wat2 hepi jek..ape2pun take care yer sis
2009 Mei 21 13:27
eya berkata...
sy pon bedmud gak rini..geram pon ade..tp mls nk layan..wat saket pale je.
2009 Mei 21 14:09
Dee berkata...
take ur time..nti dh ok..apdet ek..
2009 Mei 21 15:48
moMmY miMiL berkata...
sabar la ye awak..seme org ada ari2 yg moody gini..sy pn same...;-(dis week mggu moody blogger2 kut..smoga kite sama2 tabah menghadapinye..huhu..
2009 Mei 21 15:48
Mamamanja berkata...
xpe rest duludah ok nanti sambung berblog
2009 Mei 21 16:22
atty's berkata...
salam rina..sama ar kty pun tgh down minggu nie + takde mood...tabah ye.!
2009 Mei 21 16:39
mummYaeesh berkata...
uiks..uols pun tgh down ek..smalah kita..weols sbb bday yaeesh nye date tu clash dgn event motorsport!hadoyaii..takpelah take ur time ek, jgn lupe restkan fikiran tu..woohootakkan nak happy jerk, nnt tk syok lak!ahaks
2009 Mei 21 16:46
atie berkata...
Samalah tajuk n3 kita, ktie rasa kan minggu down kut la ni....takpelah rina sabar ok, kalau rasa tensi tenung je muka bambam....pasti rina kembali tersenyum, moga success dalam interview tu ye.....emmmm kerja apa tu?????
2009 Mei 21 16:51
Tihara berkata...
kawanku..semuga ceria kembali..hidup ni mcm mlm n siang.ade sisi gelap dan adakala terang memancar
2009 Mei 21 17:14
De' Sal berkata...
Sabarlah rina tabahkan hati mu dik,kak sal doakan semoga masalah ini akan segera pulih.
2009 Mei 21 19:25
thanks for all yg prihatin... actually bukan aku harap simpati tapi just utk meluahkan perasaan apa yg terbuku.. makanya kat blog ni la tmpt aku meluahkan apa yg aku rasa, sekali lagi jutaan terima kasih sesangat kat korang semua... terharu gak disaat aku camtu.. ada yg sudi membantu.. exspecially to Eila & Ena yg byk beri sokongan dan semangat serta membantu aku dlm keadaan aku yg tgh camtu.. walaupun tak kurang gak yg mengkondem aku.. terima kasih sesangat sebab kondem aku.. sekurang2nya aku tahu kesilapan diri.. anyway.. sekarang ni aku dah takmo fikir2 lagi akan hal tu.. sebab lagi aku fikir kan.. lagi serabut pala aku ni ha.. walau camne pun.. akan aku settle kan gak masalah tu.. thanks so much... lov u all.. !! MMMmmuuuaaaahhhhh....!!!


14 ulasan:

niza berkata...

semoga akak happy2 selalu....senyum sokmo...hehehe...

nenekrock berkata...

alhamdulillah akk dh tenang kembali
sentiasa igt ni utk ely jg yg x lari dgn masalah..

setiap dugaan yg kita lalui itu adalah hadiah dr Allah swt lagi byk dugaan yg diterima kita harus bersyukur bahwasanya Allah itu
amat menyayangi kita...setiap dugaan membuatkan diri kita lebih matang lg alhamdulillah =D

moMmY miMiL berkata...

alhamdulillah kalu awak dh kembali okay..sntiase berdoa pd Tuhan agar kite2 ni, iaitu kaum2 ibu dikurniakan kekuatan utk menghadapi apa jua dugaanNya..

kkdg terfikir, msti sronok idop org2 kt luar sana yg xde masalah..tp kn awak, mummy yaeesh penah brth sy, 'best ke idop ni kalu xde masalah?'..kite rs btol statement mummy yaeesh tu..kalu xde masalah, kite xkn penah dpt blajar..so, fikir2kn la..;-D

honeylanz berkata...

jom kita memberi senyuman manis di pg jumaat. bersedekah apa ;)

Mak Su berkata...

nampaknya maksu tertinggal perkembangan cutemiut, maaf ek. moga semuanya dah clear dan sekarang sejernih kristal semula :)

atty's berkata...

alhamdullilah rina sudah kembali..be happy okeh..

neezareef berkata...

ohh ade prob ka
ketinggalan bus la plak
apa pun dah setel so back to normal la

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

EMOSI dah stabil ek? Alhamdulillah!! Maaf lama x singgah sbb BZ sikit 2/3 hari ni...

Yan berkata...

kak.. semua orang ada masalah..
tp terpulang pada orang tu macamane dia nak handle..

akak ni kenapa sbnarnyer.. sape kondem akak?? ishh cam sebok plak.. ermm takpela.. kite cume penasaran jek nak tau.. ade kene ngena ngan blog ke?

Dee berkata...

sib baik dh ok...senyum selalu ek..

atie berkata...

Dah ok ler tu....hihi. Bagus2...think positif k

mummYaeesh berkata...

sama2..eceh!yeayyy welcome back dear!

reen berkata...

selamat ceria kmbali sis...kuatkn smngtmu...satukn hatimu...u re the best sis!!!....
bnykkn selawat...no moody2 ok..

ct rahani berkata...

happy alwiz yer sis..