N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mei 2009

Award Top 50 Purle Followers

Salam Semua..

Emmmmm... hari ni keja da... biasanya klu hari Sabtu ni.. kurang skit la keja aku ni... so klu berkesempatan insyallah akan aku jelajah blog member2.. sehari2 aku tgk kat followers aku semakin hari semakin bertambah2.. la ni dah pun mencecah ke angka 102.. uiiisshhh tak sangka gak.. ramai yg sudi jd followers cutemiut ni.. aku hargai sesangat makanya hari ni aku nak menganugerahkan award TOP 50 PURPLE FOLLOWERS kepada 50 followers lagi.. eemmm dulu kan aku dah beri kepada 50 followers yg terawal kali ni utk 50 followers yg baru plak.. utk award ni.. aku tambahkan color background kat belakang award ni..menyatakan mereka yg bakal menerima ni adalah 50 followers yg baru kat blog cutemiut ni.. (eemmm kira cam ada followers senior ngan junior la plak kan.. belasah je la kan.. )


so ni award for TOP 50 PURPLE FOLLOWERS tu..
dan ni nama bakal2 penerima award..


sila klik gambo klu tak berapa jelas ya...
  1. Tihara
  2. Ikiqzana
  3. MamaTisya
  4. Sufiehas
  5. Ummie Hanie
  6. Masviona
  7. Adar
  8. Sharifah Farawahidah
  9. Lina
  10. Dee
  11. Mama Shaqeer a.k.a ira82
  12. Na
  13. Mummy Dasy
  14. Queenin Murni
  15. Gzah
  16. Ibu Aqil-Aqilah
  17. Musafir Cyber
  18. RaudhaIshak
  19. KV
  20. PuteriSatu
  21. Gieyana
  22. Zuraiwan
  23. Honeylanz
  24. Rohaiza
  25. Anis
  26. Aqsha
  27. Ieda
  28. MamaQaypo
  29. Junie
  30. MamaMya
  31. Lina
  32. Suziey
  33. Alina
  34. Ameen
  35. Irbika
  36. Muhammad Azli
  37. Nurhayati
  38. HoneySour
  39. Ibu Arifa/adila
  40. Syareena
  41. Gedung duit
  42. Mekap2
  43. Akma
  44. MamaManja
  45. Mummy_Ayu
  46. Munira
  47. U-jin
  48. Niza
  49. ShiemaHalim

ok tu dia.. nama2 yg tersenarai.. mana2 followers yg aku tak blh nak masuk blog korang utk pemberitahuan, seandainya terbaca n3 ni.. harap maklum sila2 la ambil kat blog aku ni ya.. (ni disebabkan ada blog followers yg dah jd private.. makanya aku tak blh nak terjah..) so selamat berhujung minggu utk korang semua.. :D

p/s: aku akan buat n3 ni as a sticky mode k.. n3 baru.. kena la korang scroll kan kebawah..dan kebawah :D



35 ulasan:

~~zuraiwan~~ berkata...

yeaahhhhhhhhh.....nama kite ade....tq cutemiut....kite amik ek...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

WAh!!!! tOCHE tOCHE!!!! nANtI mAmA AMBIK EKKKK!!!

atty's berkata...

makin ramai follower rina hah..teruskan menjadik bloggerr tegar tau..

mummYaeesh berkata...

hamboiiii...siap ada colour2 ni da mcm taekwondo lak..ahaks..weols nak black belt of biruuu woohoo

r0ha!Za berkata...

tq akak..akak amik la award dr sy lak

MUNIRA berkata...

ohhh namaku ade! tankiu..tankiu ;)
ku ambil nnt ya..

honeylanz berkata...

tq..tq.. honeylanz pun ada!! ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
ambil ya.. tanda penghargaan dari blog cutemiut

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
silakan ambil ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
kita pun tak sangka blog cutemiut ni ramai gak yg minat.. insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
ho..ho...ho.. ni bukan takwando.. tapi ala2 karate do punya pengikut.. heh..heh..heh.. uish kaler apa tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~roha!za~
oh.. ada award gak ya.. k nnti akak ambil k

CuTeMiUt78 berkata...

~munira~
ya.. silakan ambil ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
sila jemput ambil ya :D

[-suziey-] berkata...

umang aih..haluih bebeno..dh amik dh.,..tenkiu ek:D

Yan berkata...

uwa.. nape name yan takde???

yg 50 yg awalpun tak pat..

Mrs. Adz berkata...

wah nama daku pun ade..ok akan ku ambil award tu..trima kasih ye..

Mummy Dasy berkata...

ku dah amik..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ambil ya.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ooppss ya ke.. eemmm takpe.. ambil la ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Adz~
ambil k.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
k mekacih ya

reen berkata...

baik ati sungguh tuan umh ni....bleh wt anugerah len kali...:D

Gieyana berkata...

Tenkiu yer..nnt kita amik k!

~~ciklinn~~ berkata...

seronokkan bila kita semakin ramai kawan2.....

ct rahani berkata...

akak.. siap ader follower senior n junior tuh.. hehehe.. makin femes la akak..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
anugerah utk apa plak tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
nnti ambil k :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
ha'ah seronokkan ramai kawan jadinya

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emm actually just utk remind akak, yg mana dah terima tu je.

Dee berkata...

thx cutemiut..kita dh amik..

mummy_ayu berkata...

ma acih! nama ku pun ada! amek ye award nie..

Yan berkata...

ok dah mik...

xiexie ni

reen berkata...

anugerah award paling trbnyk ke..anugerah bintang paling pofular ke...hahaha...merepek je ek...

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ambil la ya

~mummy_ayu~
silakan ambil.. jgn malu2 k

~yan~
good ambil k

~reen~
heh..heh..heh.. award apa2 la ya