N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Mei 2009

Hadiah Gieyana :D

Salam Semua..

Selamat pagi Jumaat... hah.. Jumaat dah ya.. eh.. ya ke.. cam tak caya la plak.. sok minggu aku cuti..yeeeaaa amat la seronok.. dan esok sememangnya pun kena cuti kan.. dah ate sok wesak day.. tapi co aku dah ambil cuti utk wesak ni masa raya cina tu..makanya ada gak yg kena keja sok.. eemmm yg pastinya bukan aku yg berkerja sok.. :D. Apa la yg aku merepek pagi2 ni kan... ok la hari ni nak gantungkan satu lagi award a.k.a hadiah..kata puan yg memberi ni.. jom tgk award ni..
wow weeeiii.. uber amazing blog award

utk menerima award ni ada syarat tertentu a.k.a tag lor

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
okies.. udah digantungkan kat blog aku ni hah...
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
oh nak 5 je ya.. eemmm ni fakta tentang Gieyana ni yg aku tau la ya
- Gie ni suka ambil gambo
- Puteri dia Nureen sebaya Mirul tapi katanya besar lagi mirul dari Nureen.. ya ke gie.. :D
- Gie ni memang peramah lor.. walaupun tak pernah jumpa tapi aku dpt rasakan dia memang peramah..
- Gie ni suka bercucuk tanam gak.. heh..heh..heh.. baru pas baca n3 dia tentang bercucuk tanam tu..
- Gie gak suka travel cuci mata & skkeee bershopping2 gak.. betul tak gie..

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya-
oohhhh.. hobi aku plak yo..okies ni dia..
- Aku suka berkawan.. walaupun org taknak kawan ngan aku.. aku tetap anggap mereka tu kawan aku..
- Aku suka kumpul kan paper2 bag or goodies bag ala cam pernah aku tunjukkan kat blog dulu tu..
- Aku suka baca story mory kengkawan blog..
- Aku suka main masak2 kat dapor.. dan suka pelbagaikan resipi baru.. (eemmm ni tak pernah aku citerkan.. )
- Aku suka jenjalan ngan budak bulat tu.. tak kira la kemana pun.. janji jenjalan..
- Aku suka berblogging
- Aku suka gak baca novel2.. tu klu betul2 boring la...
- Aku suka window shopping tapi klu time ada lebih badjet tu.. sambar gak apa yg berkenan :D
- Aku suka lepak2 kat umah klu tak kemana2
- Aku suka gak.. berchating2 ngan member... tu tgk mood gak ler.. :D

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
oooppps 10 penerima award ni ya...lebih tak blh ke.. emmmm ok ni nama2 yg tersenarai...setelah meneliti sapa yg patut menerima..
  • Reen - dia ni adalah pengomen yg terbanyak utk setakat ni la.. dan rajin gak ambil award ni..
  • Yan - dia ni seorang member yg over peramah gak juga rajin komen kat blog aku ni
  • Mummy Yaeesh - dia ni seorang yg very sporting dan gile2 gak..sukkee tgk Yaeesh yg very cute tu.. serta rajin gak komen kat blog aku ni..
  • Ena - dia ni seorang yg open minded dan skkee sakat aku.. sekepala ngan aku.. baik hati.. dan juga suka komen kat blog aku ni..
  • NenekRock - dia ni memang seorang nenek yg rock.. giler2 gak.. comel je orgnya.. serta rajin gak komen kat blog aku ni..
  • Suziey - dia ni seorang yg over peramah gak.. aku rasa la.. suka tgk gelagat anak dia aqeel yg encem dan kiut tu.. dan juga rajin komen kat blog aku ni..
  • Jivebumz - dia ni seorang adik yg very baik hati.. skeee baca story mory kt blog dia.. serta rajin gak komen kat blog aku ni..
  • Rafflesia Merah - dia ni seorang yg understanding..1st member yg memperkenalkan aku ngan dunia blog ni.. dan juga rajin komen kat blog aku ni..
  • Dee - dia ni pun agak peramah gak.. cute je orangnya.. dan juga rajin komen kat blog aku ni..
  • Kak Fara a.k.a mommy Kyra - dia ni seorang yg best person dan aku skkee baca blog dia yg menceritakan pasal kyra diva kecik tu..yg skke posing2,.. dan juga kak fara ni rajin komen kat blog aku gak..

ok.. tu la nama2 yg tersenarai... yg tak tersenarai tu.. jgn sedih2 k... klu ada lagi nnti aku kongsikan ngan yang lain plak... (perasan tak.. nama2 yg terpilih tu mesti aku ada sebut rajin komen kat blog aku ni.. eemmm actually diaorang ni la yg tersenarai utk top 10 komentar bulan ni.. setakat ni la.. dan yg bebenornya Gieyana.. puan yg memberi award ni pun tersenarai.. tapi dah dia beri.. takkan la aku nak senaraikan nama dia blk kan.. ) apapun terima kasih banyak2 ya Gie.. sebab beri award ni.. so nice..


18 ulasan:

mummYaeesh berkata...

hamboii gift ni ala2 ada udang sblk mee tau..da bg award diselit tag plak..hadoyaiiii!

Mak Su berkata...

maksu pun suka baca novel, tapi hari tu tak pi ke pesta buku :(

frust

[-suziey-] berkata...

ting tong...sy dtg nk amik hadiah ni tuan umah.eh eh trtinggl plak tag ..bw balik hadiah jek..ekekek:D

babyluv_ayang berkata...

dik, seperti biasa mmg susah nak bukak blog awak ni kat ofis k.fara....so k.fara comment dulu...heheheeh...kat umah nanti baru k.fara paste tau...hampeh ler server kat ofis ni...geram ajer...anyway, tq....

ct rahani berkata...

seb bek x der nama.. utang lama pun lum settle2.. ekekeke..

Gieyana berkata...

Bagus2..ko dh buat yer...pandainyer ko..baru kenal jer tp mcm dh lama kenal erk!sbb ko tau aper aku suka..hahahaha..

reen berkata...

fulamak!!!namaku teratas indah bercahaya....hikhikhik....
ok!!!seberapa segara eden wt nt!!!

reen berkata...

opsss!!!!teruja sngt..hinggaku terlupa nk say TQ...TQ SIS!!!mmmmuaaaahhhh...:D

Yan berkata...

thanxxxxxxxx.....

huhu.... manyak sudah award saya... dulu saya tak penah dapat award..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
takpe ala2 kena buat skali gus.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
oh ya ke,..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ho..ho..ho.. kena la ambil tagnya skali yo

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
takpe.. tak kisah la.. tu.. janji akak blh dtg ambil award tu ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
takpe.. lain kali akak listkan nama awak plak yo

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
eemmmm... yg bebenornya.. aku baca kat blog ko.. apa yg ko suka.. tu yg aku tau.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. bling..blingkan.. nama teratas gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. bestkan bila dihargai ni.

Ena berkata...

thanx cute.. aku dah publishkan... nnt tunggu next2 n3 ek ihiks..