N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mei 2009

Apa Citer...???

Salam Semua..
Wah, baru sehari aku tak hapdet blog ni.. rasa cam lama lor plak.. ada yg windu2 ke kat blog aku ni.. (ish perasan kan.. cam la ada yg rindu...) dulik la.. ada ke takde.. actually kan semalam aku cuti disebabkan menghadiri interview terbuka.. eemmmm apa la aku ni kan... baru la ni duk terhegeh2 nak g interview.. actually bukan apa korang saja mencuba nasib.. mana la tau kan ada rezeki aku.. bukan keja sekarang ni tak memuaskan.. tapi maklum je la kan bila keja ngan company yg ada perkauman ni agak payah la utk bangsa cam aku ni nak naik lebih jauh.,.. mesti la bangsa dia gak yg didahulukan.. makanya dkt 8 thn aku keja kat sini berulam perasaan yg sentiasa ditindas.. kekadang rasa cam terfikir nak berenti je.. tapi disebabkan bebanan hutang... dan dlm keadaan ekonomi sekarang ni.. makanya aku cuba gak bertahan. Jadi semalam just utk mencuba2 nasib.. mana la tau kan kot aku terpilih dan berjaya utk sesi temuduga tu..insyallah.. Jawatan apa yg aku pohon tu.. biar la rahsia dulu.. :D bila dah dpt baru la blh bising2 kan.. klu tak dpt tak ke malu je.. :D yg penting jawatan tu.. lebih tinggi kedudukannya dari keja aku sekarang dan juga jawatan tu.. adalah dlm sektor GOVERMENT.. bila cakap pasal ni, dari dulu aku cuba minta keja ngan GOV ni.. tapi bukan rezeki aku kat situ kot.. makanya bekerja la aku disektor SWASTA.. tapi sekarang ni bila dah ada peluang.. tak salah kan klu aku mencuba nasib.. Just wait n see lor.. klu ada rezeki aku.. insyallah dpat la kan.. korang doa2kan la ya.. :D ok la korang.. minggu ni aku agak kebizian melanda.. makanya.. segala apa jua hutang2 tag or award akan lambat la skit utk aku menyelesaikannya... harap korang yg mengtag aku tu.. jgn kecik hati ya klu aku tak menyelesaikan lagi tag2 tu.. nnti bila dah free skit akan ku buat juga.. :D



12 ulasan:

honeylanz berkata...

rina, gud luck. Insya Allah ada rezeki. has doakan yg terbaik utk rina. amin

mummYaeesh berkata...

goodluck!weols pun bila la nak keje gomen ni??percaya ke??ahaks

Yan berkata...

owhh p intebiu upenye.. patutla sonyap sopi..

kak.. mak akak keje kastam kan??
tingat dulu dia tegur kite.. ms tu balik keje.. dia tanye nape tak mintak kastam..hehehe
cemane nak mintak??

dek kerana tula smpai skang kite tingin nak masuk kastam.. tp apply kat SPA tak lepas2pun hukhuk

reen berkata...

smoga bjaya...
dpt keje baru nt jngn lupa blanje kita orng ye...:D

Ena berkata...

moga ko dapat keje gomen tu cute..
aku sentiasa mendoakannye..
aminnnnnn

niza berkata...

kak rina...semoga berjaya!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. mekacih.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
just saja suka cuba. mana tau.. bernasib baik kali ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tu dulu, sekarang ni mak akak dah keja kat pertahanan awam.. eemmmm nak minta kastam kena la mohon melalui spa tu.. pastu kena hadiri periksa khas.. gitu la caranya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
insyallah k :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
thanks na... insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
insyallah