N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Mei 2009

Hadiah Dari Jauh..

Salam Semua..

Ok la.. ni last n3 utk hari ni.. makanya cukup 5 n3 hari ni aku publishkan.. perrgghhh... cam la tak blh nak publishkan hari lain kan... actually kan klu diikutkan.. hanya 2 n3 je hari ni... tapi disebabkan pagi tadi kan.. ada n3 tentang capture 7678 & 7876 tu.. makanya byk la n3 aku hari ni.. heh..heh..heh.. :D jgn korang boring baca hapdet aku hari ni dah la ya.. ok n3 yg kali ni aku nak beritahu apa yg membuatkan aku so happy semalam.. sebab aku ada terima ni..


memang aku tak menjangkakan.. akan terima apa2 parcel semalam.. so excited la bila dpt tu.. pada mulanya aku agak blur2 bila tgk nama pengirim.. eh, sapa ni ya.. tak berapa familiar la plak kan.. eemmmm takut tersalah org.. tapi alamat penerima memang aku lor... so aku msg la kat no yg tertera di form pos laju tu.. sekali bila terima reply dari pemberi ni.. wah.. sskkkkkeee tau.. sebab tak sangka dia rupanya yg kirimkan.. blk dari keja semalam.. aku pun apa lagi.. buka la hadiah yg aku terima tu.. (yg mana... cik abg aku yg terlebih2 excited nak tau apa isi nya.. dia over ok)


3 lapis sampul tu.. mula2 ngan kedua sampul coklat, sampul yg ketiga ni la dia.. so nice kan..

siap ada kad comel gitu.. color biru2 turqoise...sweet je


oppss agak tak berapa clear la plak.. apa yg ditulis tu kan... takpe.. hanya aku je yg blh baca gitu..


so ni la surprise yg aku terima semalam... barang2 ni datang jauh nun dari Dubai tau... tapi tuan yg memberi ni dah pun blk ke M'sia dan dia pos pun dari M'sia la.. byk kan hadiahnya.. Terima kasih tak terhingga khas buat Yatie Dubai, yg bersusah payah menghantar souvenir2 ni.. actuallykan korang.. hadiah2 yg aku terima ni sebab aku masuk contest kat blog yatie ni.. korang masih ingat tak.. dulu aku ada promotekan blog dia ni tentang contest2 yg dia buat tu.. so ni la hadiah2 yg aku dpt.. klu diikutkan aku dpt 4 hadiah khas dari blog dia...tapi terlebih2 la plak hadiah yg aku terima.. sungguh terharu plak rasanya.. terima kasih Yatie.. semoga kita still keep in touch hendaknya.. Insyallah. Emmmm ni list hadiah2 yg aku terima..

  1. Kain Ela Dubai
  2. Shawl lembut From Dubai yg sesuai ngan kain ela tu..
  3. Poskad Dubai
  4. FM Dubai
  5. Keychain
  6. Gift patung kecik dari Langkawi..

hah tu dia.. kat gambo tu pun aku dah list kan dah.. korang blh tgk la kan.. anyway.. sok aku coti2 lagi.. ada hal yg perlu diselesaikan.. harap2 selesai la hendaknya... klu sempat, aku hapdet la ya.. (eemmmm tu pasal harus la n3 utk hari ni melambak2 sampai cam nak muntah korang baca n3 aku hari ni.. :D ) Jumpa lagi ya.. Dddaaaa..... !!!!!









33 ulasan:

atty's berkata...

wah besh nya rina dpt ..diah..byk lak tuh..

kain ela tu yg palin besh...

neezareef berkata...

pergh..x hingat byk adiah dpt...rezeki..leh wat bj raya

atie berkata...

wah rina lepas sibuk bertukang mencantikkan rumah dapat pulak hadiah ye.....bestnya!!!

honeylanz berkata...

untung n bertuah rina ada kwn2 yg baik n murah hati. ;)

Gieyana berkata...

wahhh...byknya hadiah..tahniah2 ya!

Nurhayati berkata...

wah byknye gift.. ada 6 gifts skali dapat.. best2x...

Luth Textile berkata...

nak kak..
nak adiahhh..

Mrs LVoe berkata...

she's one of my gud & THE BEST friend ms kat Uitm.. insyaALLAH sabtu nie sha jumpa dia.

untung u rina. yatie nie hati dia mmg baik. susah nk jumpa kawn yg baik cam dia.

mummYaeesh berkata...

yg lain2 tak kisah..tp bab fm tu...tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk!
nak gak!woohoo

mummYaeesh berkata...

eh lupe lak nak wish..congrats sbb menang and dpt byk adiah..hiks

[-suziey-] berkata...

waa murah rezeki ko cm...congrates menang contest:D

Yan berkata...

kite baru dapat adiahnye arini.. tak surprise sgtpun sbb dah baca entry kak yatie semalam..

moMmY miMiL berkata...

wahh2!!
best tu..
i pn teruja gak ngan fm tu same la cam mummy yaeesh..huhu..

Tukang cerita berkata...

wahhhhhh...best tuuuuu...
:)

~~ciklinn~~ berkata...

byknyer hadiah rin abest best best....owh rin apemenag contest tu yer....

yerlor byk entry2 ha..sampai tka tekeja linn dibueknyer...

rina sori lama tak tinggai jejak.. komp lin probasal tinggai jejak terus hang..makanya kulihat amirul bambam dari kejauhan jerlah... hehehhee

reen berkata...

amboi!!!bnyknya adiah...btuahlah bdn...
sis masuk cntest ap lak tu?

Mamamanja berkata...

kemain banyaknya dapat adiah

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
emmm... alhamdulilah kty, rezeki kan.. org kata jgn ditolak.. emmm tu la.. kain ela tu.. cantik sgt..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
alhamdulilah.. tu la.. blh buat baju utk raya dah tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. ibarat kata amy search berbaloi2 :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
alhamdulilah.. bersyukur sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
terima kasih. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
alhamdulilah.. rezeki

CuTeMiUt78 berkata...

~luth textile~
heh...heh..heh..heh.. nak gak ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
oh ya ke.. kim salam kat dia ya.. eemmm alhamdulilah jumpa kawan yg mcm dia tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
wah... bab FM tu... kemain nak lagi ya.. heh..heh..heh.. thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmm thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ko sempat gak baca... akak ni tak sempat nak baca.. tu yg tak tau tu.. surprise la best.. baru kita tau.. ada org yg hargai kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
wakakaka... sepesen ngan mummy yaeesh ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
emmmm memang best sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
hadiah yg tak terduga tu.. heh..heh..heh.. lor ya ke.. emmm takpe lakan.. janji blh tgk dari kejauhan

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmmm memang best.. actually byk contest yg yatie buat.. dan diantara contest2 tu.. akak berjaya la gak kan.. tu yg hadiah jd byk tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
:D