N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Mei 2009

Happy Besday KtyFir & Ayin

Salam Semua..

Hari ni nak wish besday utk salah sorang member blogger a.k.a sifu blog aku.. jom ramai2 kita wish besday khas utk KtyFir.
" Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan Kak AttyFir & Along"
"Allah Selamatkan kamu.."
Kebetulan besday Along aka suami kepada kty juga jatuh pada bulan yg sama..

Happy Birthday Myspace Comments

semoga dimurahkan rezeki & tercapai segala impian hendaknya.. insyallah.
*****************************************
Kali ni nak wish besday utk anak salah sorang member blogger gak.. jom kita nyanyi ramai2 utk besday girl ni..
"Happy besday to u.."
"Happy Besday to u.."
"Happy Besday to Ayin"
"Happy besday to u.."

ni la besday girl


Happy Birthday Myspace Comments

semoga ayin menjadi anak yg solehah.. dan menjadi anak yg membanggakan keluarga hendaknya.. insyallah.

utk pengetahuan korang.. ayin anak kepada.. ieda

dan ni la ieda n family

kebetulan mereka2 ni menyambut besday pada tarikh yg sama iaitu 5/5/09 hari ni lor.. makanya selamat ulangtahun utk mereka.. semoga segala impian tercapai dan dimurah kan rezeki..

p/s: ramai sungguh yg menyambut hari lahir bulan Mei ni tau.. berderet kat kalendar aku ni.. aku hapdet.. :D


15 ulasan:

ct rahani berkata...

hepi besday to k.thy n ayin.. nti nk gi wish kt tuan umah lak.. hehehe..

Ena berkata...

erk! besday atty ke? pesal aku tak tau nih...
anyway epi besday to atty n anak ieda si ayin tu ihiks...

Yan berkata...

epi b'day n hepi annyversary tuk yg menyambutnyer...

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday kepada sume... wah akak rajin eh wat n3 tuk dorang kan...pepon ni la namanya persahabatan yg tiada tandingan kan kak..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

epi besday....

mummy_ayu berkata...

happie buzzday to semua yang menyambut buzz day! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat plus happy selalu..amin!

atty's berkata...

salam rina..thanks..rina..buatkan entry utk kty..
apa pun..ribuan terimakasih tau..

nenekrock berkata...

selamat harilahir tuk semuaaa...
akak memang jenis setia kawan kan hiks
utg sgt dpt sahabat mcm akk
=D

De' Sal berkata...

hepi besday untuk Atty dan Ayin jugak,semoga diberkati dan bahagia selalu.

CuTeMiUt78 berkata...

~ct Rahani~
:D

~ena~
yup hari ni besday kty... aku kan kawan yg prihatin.. :D

~yan~
hari ni anniversary yan ke..?

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
mana yg akak tau.. insyallah akan akak buat ingatan.. :D

~RM~
:D

~mummy ayu~
amin.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~atty's~
heh..heh..heh.. tanda ingatan tulus ikhlas dari kita utk kat kty sekeluarga :D


~nenekrock~
eemmmm mekacih dik puji over la plak.. malu sih.. :)


~de'sal~
insyallah kan kak

reen berkata...

happy besday pd yg smbut pd hari ni....smoga kalian dpnjangkn umur...murah rezeki...bhgia selamanya...amin...

mummYaeesh berkata...

happy birthday!

p/s ayin bkn 4 thn ke??

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
:D insyallah

~mummy yaeesh~
eh.. ya ke.. cam lupa ingatan jap ;D