N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Mei 2009

Award 100 Followers Neezareef

Salam Semua..

Semalam ptg sempat la singgah blog member.. tapi tak dan nak singgah semua.. disebabkan kesuntukan masa la plak.. pastu singgah la kat blog dia ni.. skli tgh baca.. ada award rupanya khas utk followers dia. Aku cam lupa ingatan jap.. aku ni followers dia ke.. check dulu tu kat all followers dia.. emmm tgk ha'ah da aku ni kira salah sorang followers dia gak.. kiranya aku pun blh la ambil award 100 followers dia kan..dan harus la aku tempekkan kat blog ni..



award followers dari neezareef harus la kaler ijao kan.. sebab tuan punya blog amat la menggemari ijao.. ni kata2 dari tuan punya award.. aku copy & paste kan kat sini.. (sorry ya just for sharing)

"Hari demi hari...minggu demi minggu..bulan demi bulan...
Drpd saje2 bkak blog..smpai masa aku berblog utk tambah kwn baru...x kira di mana berada...Drpd follower aku di kalangan kwn2 mesra..smpai la mgg lps..follower aku mencecah angka 100..Tak sangka aku... huhu..Terima kasih x terhingga kpd korang yg sudi jd followerz aku...Smpai ke harinie..dah tambah lg...jd..aku dgn berbesar hati..nk share award 100 followerz aku kt korang semua yg dah jd followerz aku sama ada dah lama ataupun baru...Nnti korang amik..pstu gantung kt blog korang eh...aku appreciate kesudian korang gntung award ni kt blog korang...Hope korang x jemu dtg blog aku...aku psti jln2 blog korang sambil tinggal tapak sulaiman jejak..insyaAllah...Amek tauu..jgn segan2.. ;D "

so mekacih Neeza sebab sudi memberi award ni pada followers.. so nice. Thank you very much :D




16 ulasan:

Gieyana berkata...

Tahniah2..dpt award!

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tahniahhh....byk ko dpt award skrg yer....

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. org memberi aku ambil je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
eemmm blh la kot.. ko aku beri ko taknak ambil.. :D

Ena berkata...

ase nak ketawa.. izinkan aku ketawa ek cute
hahahahahaahaahahhahahahahahahahaha

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

waaahhhh!! Award lagi.. leh buat MUZIUM ni... :P

[-suziey-] berkata...

waaa dh tpeek..cept btol...aku xtepek lagi..huhuh

neezareef berkata...

mekaseh wokk tepek award aku....

atty's berkata...

kty pun dah tepek..

mummYaeesh berkata...

rose hijau tu yg tak tahan!woohoo

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
apa kes ko nak ketawa ni.. ? uishhh... diam2 dah la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
ha'ah penuh dah lemari tu.. :D

~suziey~
biasa la kan.. bab award2 ni.. harus la cepat je terjah dan tempekkan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
sama2..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
bestkan kak bila dpt award khas camni

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
heh..heh..heh.. kata tegar ijao.. harus gitu kan

reen berkata...

cik kak yg bg tu....pminat ijau la ek....rose ijau dh mcm bunga telur la pulok!!!kahkahkah...