N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Mei 2009

Happy Besday Eyya..!!

Salam Semua..
Hari ni nak wish besday utk member blog aku ni.. seorang yg amat baik hati.. peramah. Hari ni adalah besday dia yg ke 29 thn.. so jom ramai2 kita wish besday utk besday girl ni.. puan Eyya..
"Selamat ulang tahun.."
"Selamat Ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun Eyya"
Selamat ulang tahun.."
tiada hadiah istimewa utkmu eyya.. hanya tanda ingatan tulus ikhlas dari blog cutemiut ni utk mu dik.. terima la ucapan ikhlas ni..

Happy Birthday!


semoga dimurahkan rezeki.. dikurniakan anugerah illahi dan semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat hendaknya.. insyallah..
selamat ulang tahun yg ke 29 thn utk mu eyya






18 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

happy birthday

eya berkata...

adeh...terharunye..br mangun tdo nih..tetibe ade publish besday kite..wah..toceh2 kak..gumbira..hehe

mummYaeesh berkata...

happy birthday eyya!

cm78, sesungguhnya uols mmg blogger tegar..rajin sungguh la!jeles

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday eyya.. semoga berbahagia sokmo :)

Yan berkata...

sebaya saya ni..

hepi b'day jugakk

nenekrock berkata...

happy besdayyy dearrr ihiks

[-suziey-] berkata...

hepi besday eyya:)

ct rahani berkata...

hepi besday gak.. :D

reen berkata...

cik puan eya...happy belated besday...sbaya eden gak dia tu...:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
Tanda ingatan tulus ikhlas dari cutemiut

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
oppps.. tak la tegar mana pun sekadar mengisi kekosongan masa yg amat la boring..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
harap2 gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
oh ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ suziey & ct rahani~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
oh ya ke..

sheila berkata...

siap ada spesel entry lagi utk dak eya ni....epi besday gaklah utk ko...