N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Mei 2009

Nak Hias Rumah La Plak..!!

Salam Semua..
Semalam masa kemaskini kan folder2 kat pc aku ni.. baru terperasan.. ada lagi award2 yg belum aku gantungkan kat sini.. uisshhh... banyak giler.. rasa cam tak cukup bakul ni, penuh dah ngan award2 yg terperap kat folder tu.. maaf la kepada pemberi2 award2 tu..agak terlewat skit menggantungkan kat sini.. maka hari ni aku nak menghias umah ni dulu.. jom tgk award2 yg dah lama terperap tu..



award ni aku terima dari MamaQaypo.. sebab aku ni tersenarai salah sorang followers dia... mekacih ya MamaQaypo..
************************************************


award ni plak aku terima sekali lagi dari Nurhayati a.k.a Mummy Zara yg sudi nak berkongsi award ni kepada kengkawannya..
********************************************






4 award kat atas ni.. dari MamaManja yg juga nak kongsikan award2 ni kepada sahabat2nya.. mekacih ya MamaManja..
**********************************************


dan award ni dari eila yg juga nak kongsikan award ni kepada sahabat2nya.. mekacih eila

award ni so touching ok.. dari eila & sha a.k.a Mrs Lvoe .. mekacih bebanyak sebab beri kita award ni..
********************************************


and last award ni aku terima dari Sheila yg juga nak berkongsikan award ni kepada semua sahabat, rakan taulannya.. mekacih sheila
tapi kan utk terima award ni ada syaratnya..
Syarat2 menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
off course la I'm a woman.. tulen u.. not tiruan :D

2. Copy badge sebagai award anda
okey dah letak kat atas ni

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
~ Bangga menjadi perempuan sebab blh bergaya ngan pelbagai fesyen2 baju.. klu lelaki... tak de nya bergaya ngan baju kurung ke.. gaun ke.. pakai tumit ke..
~ Bangga menjadi perempuan sebab blh melakukan tugasan rumahtangga walaupun berkerjaya..klu lelaki, kekadang tak ramai yg dpt melaksanakan urusan rumahtangga ngan cekapnya..
~ Bangga menjadi perempuan sebab kalau anak sakit ke.. org melatah ke.. akan panggil mak kan.. mak tu kan perempuan..
~ Bangga menjadi perempuan sebab blh menjadi seorang ibu yg dpt mendidik anak ngan sempurna.. bukan kata ayah tak blh mendidik anak.. tapi kebanyakannya urusan mendidik ni lebih pada ibu..
~ Bangga menjadi perempuan sebab akan sentiasa disanjung tinggi..
~ Bangga menjadi perempuan sebab apa2 pun.. mesti akan didahulukan
~ Bangga menjadi perempuan sebab blh mengandungkan zuriat utk suaminya..

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda
ok.. sesapa kengkawan PEREMPUAN yg belum ada award ni.. sila la ambil k..
************************************************
ok..hah tu dia.. award2 yg duk lama terperap kat folder aku.. rasa terharu tau.. bila terima award2 ni.. rasa amat2 dihargai la sangat.. mekacih kepada yg memberi.. ada yg aku terlupa ke.. sila remindkan aku blk ya.. maklum la.. manusia ni kekadang ada gak yg lupa kan.. so kepada sesapa yg pernah ada memberi atau berkongsi2 award ngan aku tu.. tapi idak ler aku tempek kat sini plse infom aku k.. :D dan kepada sesapa yg belum ada mana2 award kat atas tu.. sila la ambil jgn malu2 aku pun nak berkongsi semua award2 yg aku terima tu.. kepada all my friends, all my silent readers and all my followers. Ambil k.. don't shy2 cat k.. :D

















26 ulasan:

Ena berkata...

adehhhh..
aku bab award leceh tol nak menampal.. anyway thanx cute sebab aku kawan pompuan ko so aku tima ihiks..

AkMa berkata...

bnyk gile award ko ni..dah mcm suziey @ mama aqeel la plak..publish sume award sekaligus..hahahhah..

JIVEBUMZ berkata...

uihhh manyaknye award akak ku ini

nenekrock berkata...

hahaha
melambak2 award akk
mesti serba salahkan kalo org dh bg kita x attch

Dee berkata...

thanx cute..sy dh amik..tp x sumalah..hehehe..

Gieyana berkata...

Cute ~ Tahniah2 dpt awards!

[-suziey-] berkata...

amboih ko pn cam aku gk..jln atas red carpet gituh..ekekek:D

kuIna LadyInRed berkata...

sy pun bangga jd perempuan, wanita & ibu

....>> sy nk ambek semua award tu nk kalah Lu Fikir Sendiri

reen berkata...

bape lama ekau peram award2 tu smua sis?..:)

ok....oleh krana eden seorang pmpuan..eden akn amek award yg bbwh tu ngn seberapa yg pantas..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. ko takyah susah nak menampal.. ko gantung trus je.. ambil k

CuTeMiUt78 berkata...

~akma~
heh..heh..heh.. tu la pasal.. tgk kat blog dia.. baru teringat pasal award2 ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~Jivebumz~
ha'ah award terkumpul dik

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
yup betul tu dik.. rasa cam tak kena plak

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ambil la mana2 yg berkenan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
emm.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
kita jalan sesama ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~KuIna Ladyinred~
heh..heh..ambil la.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
lama la gak.. smpi dah tak termuat bakul tu.. heh..heh..heh.. ambil yo

~~ciklinn~~ berkata...

byk tu...nak maik yerk.. sbb ada yg takder

Yan berkata...

aiyoo kak.. manyaknye award... kite amik yg kite ske jek buleh..

yg award tuk gelfren tu.. kite dh dpt dr blogger lain.. tp takpe.. sbb diapun bg arini...

macehhhhhhhhh!!!

Mrs LVoe berkata...

byk yea awards.. best2

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
ambil yo.. jgn malu2

CuTeMiUt78 berkata...

~ yan~
ambil yan. silakan.. pilih la mana yg takde tu.. sila ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
emmm... award terkumpul ni

mummYaeesh berkata...

weols pun sama da berkulat award2 kat draft tu..tag jgn citerla..adeh!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..he.. sampi berkulat tu..