N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Mei 2009

Award Khas Mother's Day dari Reen

Salam Semua..

Oopppss..actually baru je blk jelajah blog kengkawan sekali tgk ada award ni yg perlu dipublishkan.. maaf ya reen kerana agak lambat utk dipublishkan kat blog ni.. mekacih bebanyak sebab sudi beri...


Happy Mother's Day


so nice kan..

untung jadi ibu ni.. ada siap award khas lagi.. makanya aku pun nak kongsikan award khas ni utk semua para2 ibu, mummy, mama,ummi, bonda, mama... dan seangkatannya yg membaca n3 ni.. sila la ambil ya.. :D







22 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

Happy Mother's Day

De' Sal berkata...

Akak ambil ya....

Rina, tag akak tak buat lagi, gambar masa kecik ada kat kampung.cuti sekolah akak balik.

Khas Lysha berkata...

sonok kan dpt award nie.. nak harap award real tak tau la biler nak dptnyer huhu,..

[-suziey-] berkata...

waa merelip awardnya..heheh:p aah la byk hr utk kita kan..hari wanita sedunia la..hari ibu la...untung untung...

babyluv_ayang berkata...

ni kira boleh amik ler ni ye dik...hehehehe...tq...

ct rahani berkata...

cantik la award nih... merelip gitu.. hehehe..

mummYaeesh berkata...

award lagik..siap bling2 tu!

Dee berkata...

cantiknyer..dee dh amik tau!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
happy mother's day to

CuTeMiUt78 berkata...

~ de'sal~
ambil ya kak.. ala takpe.. pelan2 buat nanti..

CuTeMiUt78 berkata...

~khas lysha~
ha'ah memang seronok.. tu la klu ada award betul2 dah penuh lemari dah ni

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
cantik kan.. tu la untungnya kita ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
ambil ya.. jgn malu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ambil la ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
nice kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ambil la ya..

Gieyana berkata...

Thank you..nnt kita boleh ler amik yer...

reen berkata...

tantik....memang tantik....tngok ar sape yg bg..knknkn...hikhikhik....mekacih ye sudi amek.....:D

reen berkata...

opsss!!sis...x yah ar minta maaf kt sy...sy ni yg patut minta maaf kt sis...cz utang tag masa kecik x settle lg...semalam g BP pn x sempat singgah kampung...coz gmbr kecik2 ad kat kampung...huhuhu...sowy ye...lambat skit wat....utang dulu...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ambil k

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah secantik tuan yg memberi tu kan.. ala takpe.. pelan2 buat k

reen berkata...

cntik ke aku?wakakaka....mekacih....aku la qiut...hahaha...perasan ar pulok!!