N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mei 2009

Layankan Tag Lagi..!!

Salam Semua..

Eemmmm... hari ni aku kerja seperti biasa la... pagi tadi masa nak g keja.. tgk cocer mendung je kan.. rasa cam malas je nak g keja. Tapi tak blh jadi kena g gak.. tak kan la nak coti memanjang kan.. tentang masalah yg perlu disettlekan semalam petang tu.... eemmmm cam ne ya aku nak ckp.. nak kata settle separuh je kot... yg lagi separuh kena tunggu tarikh yg akan ditetapkan.. ahh.... biar la.. takmo pening pala memikirkannya... hari ni nak sambung utang tag yg mana masih belum settle dan masih dlm draft aku tu.. semalam tak dan nak menghabiskan semua... tag kali ni aku terima dari ieda mekacih ya sebab sudi menyenaraikan nama aku utk tag kali ni... tu tanda ingatan namanya.. walaupun aku dah buat tag ni.. tapi disebabkan 'kawan' aku buat lagi.. sgt gigih kan.. eemmmmm dulik la pe korang nak kata.. janji aku happy.. so jom layan tag kali ni...
1. Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy???
Anak aku tu je la sorang buat masa ni... lelaki
2. Bila perancangan anda untuk menambah anak??
eemmmm... tunggu smpi umah aku dah siap la kot...
3. Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
Mohammad Amirul Hisham... maksudnya pejuang..
4. Siapakah yg memberikan nama anak anda??
Cik abg aku....
5. Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
Actually cik abg aku ni memang minat ngan race2 ni.. ada sorang riders tu.. namanya Amirul Hisham.. dan dia pernah kata.. klu dia ada anak lelaki.. memang dia niat nak letak nama Amirul Hisham tu.. hah.. makanya tu la tercetusnya idea nama Budak bulat tu.. :D
6. Sekiranya anda dikurniakan seorg lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri...
eemmm.... klu ada lagi.. mungkin kami akan kekalkan nama Amirul tu.. cuma belakang tu.. lain plak la kan.. tapi klu pompuan.. eemmmm blm difikirkan buat masa ni...
7. Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???
eemmmm... insyallah klu diberi rezeki kami nak 4 org.. 2 laki , 2 pompuan..
8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda??
eemmmm... tak pasti bila la kan.. sekarang ni baru je sorang
9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy?? Nyatakan sebabnya??
eemmmm...klu blh nak Girl la plak kan.. tapi klu rezeki lelaki.. terima gak...
10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
eemmmm.... tang mata tu.. ramai yg kata... mata kami sama...
11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger...
tentunya ramai yg dah tgk gambo ni kan... takpe.. aku publishkan lagi... ni la Budak bulat.. a.k.a Mohammad Amirul Hisham
12. Nak Tag???
eemmmmm.... kesemua followers aku (yg dah ada anak la ya..) aci tak.. pada yg dah buat... sila tunjuk bukti.. (ewah.. cam kena paksa gitu kan.. )
ok settle dah... tag utk kali ni..harap ieda berpuas hati ngan segala jawapan tu.. layan kan tag ni.. just utk happy k.. :D




5 ulasan:

honeylanz berkata...

sat lg has buat. suka buat tag pasal anak ni.

wahh mirul hensem pakai bj ferrari ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ok.. buat ya

Yan berkata...

nipun dh wat.. nti yan buh linknyer

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
oh okies.. takpe.. :D

reen berkata...

tag ni pn lum settle lg..dr ieda kn...x pe..tuan umh blik kg...leh leks2 dulu..hahaha...