N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Mei 2009

Contest Seiras Wajah

Salam Semua..
(N3 sticky Mode...n3 baru scroll la kebawah2 ya..)
Rasanya cam dah ramai yg menyertai contest rupa seiras dari blog yan ni.. makanya aku pun cam nak join gak.. tapi kan cari la gambo2 mirul ngan aku.. tak berapa byk yg sseessuuaaii la plak.. walau camne pun aku rasa ni la yg terbaik kot..

(rasa2 korang kan Mirul ada iras2 muka aku takk..)

ok ni syarat2 utk menyertai contest wajah seiras ni..
1. Korang mesti dah jadi followers UmmiAbbiQis
2. Makesure dlm bloglist/blog roll korang ade link UmmiAbbiQis,pastu...
3. Join contest yg aku namakan 'CONTEST SEIRAS WAJAH'
Kaedahnya..
1. Buat satu entry dlm blog masing2.. snap gambar korang ngan anak korang. Apepun cara dan gayanye tak kesah.. asalkan buleh nampak clear muka korang ngan anak korang.. coz kite nak tgk 'seiras' ke tidak.. sbb tu name contest ni 'seiras wajah'
ok dah pun aku publishkan gambo aku ngan anak aku budak bulat tu.. rasanya tu je la yg terbaik utk join contest ni.. biar juri yg tentukan kami seiras ke tak..

2. Umur anak mestila dalam lingkungan 0 bulan hingga 6 tahun. Tapi kalau ade 3 anak dlm lingkungan umur tu.. korang layak tuk buat 3 penyertaan.
ok memang sseesssuuaai la kan Mirul pun dah 2 thn lebih maka nya blh la join kan..

3. Sertakan sekali
**Nama anak : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal a.k.a budak bulat
**Tarikh melahirkannya : 22 April 2007
**Apa persamaan kamu dan anak : Persamaan kami walaupun tak dari segi rupa tapi kami lebih sama dari segi mata, hidung, gigi, kelakuan yg suka manja2, suka majuk2 gitu.. suka ketawa sesama.. dan ramai gak yg kata Mirul lebih kepada ibu dari segala2nya la..
**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : kenangan manis aku ngan Mirul saat Mirul pertama2 kalinya menyebut ibu dan Ma rasa sungguh teruja tika itu.. dan juga saat Mirul mencium seluruh muka ku menunjukkan betapa sayang nya dia ngan ibunya ni.. :D

4. PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan, juri takkan memilih jika ada lebey dari satu gambar.
ok rasa nya confirm dah ni la gambo yg sseessuuaaii.. klu tak terpilih pun tak pe la kan.. adat la tu..

Tarikh tutup penyertaan :
10hb Mei 2009 hingga 31hb Mei 2009.

utk ketahui lebih lanjut korang klik kat sini
http://mayaqarmyla.blogspot.com/

ataupun klik kat gambo bawah ni


47 ulasan:

[-suziey-] berkata...

gigih btol ko masuk contest2 ni..ekeke:D

same wei..ade la iras2..cume tang pipi tu ko kena kembungkan sket..hahah..geram btol aku ngn si mirol ni..nk geget je pipi dia tuh:p

syareena berkata...

slamat berjaya hehe ni pesaing ciksya n auni ni hehe

atty's berkata...

selamat berjaya rina..

Yan berkata...

ekekeke... comeyla gambo nih..

Gieyana berkata...

aku vote utk ko..aku dh malas nak joint daaa....sibuk sgt!

Diarihatiku1976 berkata...

takpe saya pun vote untuk awk ekk.. tapi contest untuk muka seiras dgn artis takde ker.. kalau ada nak join gak.. huhuhu

Ena berkata...

ekekeke tak gaya la mirul ngan ko sbb mirul bolat, ko keding ihiks.. anyway aku doakan ko berjaya

mummYaeesh berkata...

seiras bab senyuman tu kot!

weols pun ada terbaca tp takleh join sbb yaeesh confirm jauh panggang dr api dgn weols..ahaks

De' Sal berkata...

Mirul masuk contest lagi ya,harap2 menang le ya....rajin sungguh rina ni,akak malas kalau bab2 camni.

MUNIRA berkata...

iya..mirul fotostat idung ngan mata mama dia ;)
eh kalau kunjungan ke 6869 takleh dapat adiah ke? ;0
cantik no tu tau

Dee berkata...

Good Luck!!

Mama Shaqeer Wife Khairul berkata...

kak...nanti amek tag kat blog ira taw..

Mak Su berkata...

moga berjaya ya yang.

maksu nk masuk gaks, tapi syaratnya, maksu and anak bergambar di belakang pokok :D

honeylanz berkata...

gud luck ;)

IdaShah berkata...

good luck
ada iras gak

JIVEBUMZ berkata...

ada jugak skit2 iras nye kak.. tapi akak kene montel cket cam dak mirul tu baru betui2 klon..

neway hope akak berjaya yer!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
saja suka2.. menang kalah tu tak kisah la kan.. oh gitu erk.. eemmm kena la kembongkan pipi aku tu ya...:D

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh..heh.. takpe bila ada pesaing kan.. baru best

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
agak2 ada harapan menang tak

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
emmm kali ni tak de kena vote da.. pilihan diatas juri2 sendri..

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku1976~
uish.. tak de la plak contest seiras ngan artis.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
gaya tak penting.. yg penting iras wajah tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh.. sok2.. klu ada utk bapa plak.. confirm blh kan

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
insyallah la kak.. actually saja utk suka2 je...

CuTeMiUt78 berkata...

~munira~
heh..heh..heh.. ya ke.. eemmm tak la pasal just nak no tu je

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~ira82~
oopppss.. k nnti akak ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
hoo.hhoo..hoo.. awatnya gambo belakang pokok kak :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
heh..heh..heh.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. gitu ya.. insyallah dik

Queenin Murni berkata...

salam.. baru jenguk sini.. n nak sibuk2 komen.. :P

seiras kot kalau mama dia bulat sikit.. heheheh@! apo laei... pi la mkn byk2 mama! :P

Yan berkata...

harapan menang??
semuanya ditangan juri.. errr bule tak jwp gitu?

CuTeMiUt78 berkata...

~queenin Murni~
heh..heh..heh.. tang makan byk tu.. dah memang byk mkn dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
uish... blh gitu plak ya.. ala juri, tak kisah la menang ke kalah.. just nak memeriahkan contest kan

u-jin berkata...

seiras....tang pipi tuh..hehee..

cute camne nak wat sticky mode entri ek...blur lak tetiba...nak gak masuk contest2 ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ujin~
oh... nak tahu pasal tu ya.. nnti kita tunjukkan k

reen berkata...

teruskn usaha...smoga bjaya..patutny mirul ngn bapakny baru ngam he....

ct rahani berkata...

wah.. akak dah join dah contest k.yan..

ct rahani berkata...

opss.. lupa nak wish.. gud luck k..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
saja memeriahkan contest kan

atie berkata...

Moga aje mirul menang ye rina

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
insyallah kak

KV berkata...

muka hang tirus, muka mirul bam bam. Hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
heh.heh..heh.. tak kira la kan.. janji nak memeriah kan contest gitu.. jom la join..

MaDihays{Ida} berkata...

rajinnya akak join contest,
saya x reti ler..

tembamnya pipi mirul..
syoknye kalau dpt cium tu..
gebu..