N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Mei 2009

Header Terbaru Cutemiut

Salam Semua
Actually kan lama dah nak publish kan pasal banner terbaru ni.. tapi asyik la dok terlupa je.. skkkee tau ada yg sudi buatkan.. cantik plak tu.. sessuuaaiii ngan tema blog cutemiut ni.. walaupun aku tak buat contest pasal header kreatif tapi mereka berdua2 ni sunggu rajin buatkan header tu.. jom tgk 2 header terbaru utk blog cutemiut ni..

header from Mommy Zara a.k.a Nurhayati.. so nice person thank you so much..

header from Shiemz also nice person thank you so much

terima kasih yg tak terhingga utk Nurhayati dan Shiemz sebab sudi buatkan header yg very cute n nice ni.. yg pasti gambo budak bulat tu.. yg amat comel je kan.. rasa terharu tau ada yg sudi saja2 buat header utk cutemiut ni.. makanya aku berbesar hati nak beri skit cenderahati utk mereka ni tanda ingatan tulus ikhlas dan tanda terima kasih sebab sudi bersusah payah buat header ni serta mengeratkan lagi talian persahabatan ni.. utk Nurhayati, just wait 4 proses pos ya.. utk Shiemz sila emailkan add kat email kita k.. (utk bakal penerima hadiah tu.. harap dpt bersabar ya.. hadiah2 korang tu akan dpt dlm bulan ni insyallah..)

p/s: hari ni aku dpt 2 surprise yg memang very surprise.. sebab aku sendri tak tahu yg mereka ni nak gift something.. nak tau apa dia.. just wait next n3 k.. kasi saspen skit.. :D





31 ulasan:

Gieyana berkata...

Wei..cantik ar header yg second tue!

Ena berkata...

waaa best ko ek..
ade org tlg watkan ko header..
aku ni jek yg buat sdiri uhuks...
nak bawak diri la huhuhuhu

[-suziey-] berkata...

waaa yg 1st tu tantek la...xde ke org nk buatkan aku header nih..

Yan berkata...

a'ahla kak.. cantek dua2 header tu

nenekrock berkata...

2 2 cantikkkk tolonglaaa buat tuk ely jugak para sahabat-sahabat kak rina
togel tampa header blog guwe tauuuu
poor me =P

moMmY miMiL berkata...

slm..
hi mirul..
lama sgt x tgk mirul..
sori la sbb line tenet tgh ditahap kebengongan..geram sgt!
x dpt nk melawat blog kengkawan seme..
hehhe..

nway, sgt la header tu..
mmg suker blue kaler ek?
hehehe..nice2!!

eya berkata...

lawo dedua header tu..sp la nk watkan kite lak ye..nk gak merase header org buat

kuIna LadyInRed berkata...

apa pun tetap blue...

ingat nak tukar template gak tp malas godek code

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

cantik betul header!! BERTUAH badan, ada org tlg GODAMkan.. :)

mummy_ayu berkata...

sukenye dapat header...cantik la tu..tak de sapa nak buat kan header untuk mummy ayu ke? by the way, apa yang u dapat suprise tu...waiting...!!

JIVEBUMZ berkata...

lawa kak header tuuu seswai ngn blog akak tau!

Mummy Dasy berkata...

bestnye org watkan header..nape ah xde org nak watkan tuk me miahaha

Mrs LVoe berkata...

cantikkkk yea suka la tgok

mummYaeesh berkata...

comeyla yg yati wat tu!suke...

wah ada gift!bestnye...cpt sket wat n3 yek!

mama tisya berkata...

salam..cantik header shiem buat tu..bertuah ada org nk wtkn header utk cutemiut

Dee berkata...

cantiklah..rajin org buatkan utk cute eh..

atty's berkata...

memang cantek hedertu rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
dua2 cantik rasanya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
alahai ciannya ko.. jgn la majuk2.. aku pun tak pinta, diaorg yg ikhlas nak buatkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
nice kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. kepada kengkawan yg rajin, buatkan la utk mika2 ni ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah kita adalah penggemar blue yg tegar.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. eya lagi kreatif kan..eya punya header yg beri kat akak tu pun belum habis publish tau

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina Ladyinred~
ha'ah penggemar biru kan.. harus la gitu.. oh memang kan klu nak tukar mlas betul nak godek2 dah

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
eemmm.. cantikkan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyayu~
heh...heh..heh.. org dah buatkan.. kita menerima.. eemmm nntikan n3 selanjutnya k..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
sessuuaaii kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
heh..heh..heh.. kita pun tak minta, org ikhlas nak buatkan utk kita kan..kita terima.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
nice kan

~mummy yaeesh~
cantik kedua2 pun nice

~mama tisya~
org ikhlas nak buatkan, kita terima.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
emm.. rajin kan diaorg ni... nice je

~kty~
cantik kan kak.. kita pun skkee tgk