N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mei 2009

Khas Utk Seseorg..

Salam Semua..
Tadi ni berkesempatan la masuk jelajah blog member2.. skali kan terbaca pasal n3 yg buatan aku rasa cam mendidih dan macam nak tukar ijao.. eemmmmm tak sangka plak aku kan.. ada yg terasa pasal n3 aku yg tentang kawan pandai buat janji tapi mungkiri tu.. padahal bukan aku tujukan pada dia.. tapi dia ni plak yg over melampau.. pastu.. siap nak ungkit2 plak tentang contest yg aku buat tu.. eh.. ko pe hal...?? Lain kali bertanya dulu.. n3 kawan tu.. tentang ko ke.. jgn nak main tuduh melulu je.. aku pun tau marah gak.. jgn ingat ko je yg tau nak marah org ok.. aku citer pasal kawan tu.. bukan niat aku utk ko tau.. tapi utk kawan aku yg lain... bukan ko sorang tau kawan yg aku minta tlg.....yg mana bila berjanji pandai.. tiba masa menyepikan diri tanpa beritahu aku.. buat kan aku ternanti2 cam buah tak jatuh.. buat aku cam org tak keruan.. sebab menantikan dia.. aku nak tanya kat ko la.. ko jenis yg cam tu ke, sampai ko nak terasa... ?? walaupun aku kenal ko kat alam maya ni je.. tapi aku tau.. ko bukan jenis camtu kan.. ko sendri menyatakan tak dpt nak membantu.. so ok la fine.. makanya aku berusaha minta tlg ngan org lain.. yg ko nak terasa tu pe hal.. ko jgn ingat bila aku tak hint tu.. bermakna.. ko tu bukan kwn aku tau.. ko kena faham la.. aku bukan sentiasa duk senang lenang... tentang contest tu plak.. bukan ko je yg buat camtu tau.. yg ko nak hot tak tentu pasal tu pe hal.. aku dlm keadaan emosi yg tak berapa stabil ok.. bila ko tuduh aku macam2.. lagi aku jadi hot.. klu ko rasa aku ni tak tau apa erti kawan tu..ko silap kot.. sebab aku ni jenis bukan suka nak cari musuh tau.. klu aku kat tmpt ko.. aku akan cuba tanya dulu.. napa jadi camtu.. baru aku buat statement.. dan judge... aku bukan jenis suka nak tuduh tak tentu pasal ok.. klu seseorg kawan aku bermasalah.. aku akan cuba gak selesaikan.. bertanyakan feed back.. camne dah ok ke... apa ke.. aku akan cuba sedaya upaya membantu tau.. dan aku jenis yg tak berapa suka citer pasal masalah aku di khayalak ramai.. betul2 terdesak baru aku beritahu dan minta tlg ngan member2 yg dekat ngan aku.. tentang yg ko kata aku ngan salah sorang member yg tak berapa nak tegur tu.. aku dah cuba tanya dia.. apa yg menyebabkan dia jd camtu.. dan sekarang aku dah tau.. serta dah kawan blk pun.. tapi takde la smpi aku nak memburukkan dia.. terpulang la pada ko yg terasa tu... siapa aku utk halang ko luah kan segala apa yg ko rasa... memang sukar nak percaya kan.. tapi itu lah kenyataannya... aku dah penat dan letih nak fikir kan masalah tentang org yg suka buat tuduhan tak tentu pasal tanpa bertanyakan aku.. apapun.. pada dia, klu ko terasa ngan aku.. aku minta maaf secara terbuka ni.. aku malas dah nak panjang2kan masalah ni.. terpulang la pada org tu.. nak memaafkan ke tidak.. aku masih lagi dlm proses kembalikan mood aku yg dah tak berapa nak ceria.. dan juga terpulang la pada korang nak menilai.. aku berblog ni pun.. bukan setakat nak meluahkan apa yg aku rasa.. tapi utk menambah kenalan gak.. dan terpulang la pada korang samaada nak kawan ngan aku atau tak..





44 ulasan:

Gieyana berkata...

Cute ~ Sabar yer..biasa ler...berkawan ada pasang n surutnya...yg x bestnyer tue dh wat conclusion b4 do investigate kan...sabar k...berishtifar agar sejukkan hati...pedulikan apa yg org bnak cakap k...

Tink berkata...

uii marohnye!!
sabo ye kawan..
nnt tak cute heheh

U-jin berkata...

uit panjang nye ketidakpuasan itu..sapakah itu...sabar ek cute..jgn marah2..calm down..nanti x cute...smile..baru cute..

syareena berkata...

sabar ye?

sya tergediks nak tau sape tu?

eh! bz body lak diriku huhu

Mak Su berkata...

cutemiut, maksu tmpg lalu-lalang di sini ya

~zuraiwan~ berkata...

kite x tau manusia ni..wpun rmbut sama itam...tp x tau apa dlmnya..moga cute jgn marah2 k...jgn tensen..org tu slh phm tu..

honeylanz berkata...

rina, sabar2x..nnt makin down nnt.. take a deep breath n clear ur mind.
btw..happi wiken

neezareef berkata...

ini perang blog ka

mAr@ZiEy berkata...

biasala tu kak...sy pun pernah terkena cmtu..
tp camtu la lumrah blogger...ade yg tak puas ati ngan kter..

sabo la ek..jnji sy tetap syg akk..

nenekrock berkata...

sabar eh kak
baik ke buruk ke
semua tu ujian drnya
ely yakin akk tabah orgnya
chaiyokkkk dearrrr
^ ^

Nurhayati berkata...

aduhai.. nape leh jadi camni..
takpe la ramai lagi kawan lain.
ignore she/he ok..
be cheers =)

atie berkata...

Emm...nape ni rina, sabar yer...

Na Shari berkata...

Sabar ye kak...biasalah...sedangkan lidah lagi tergigit...

Apa pun...Na bangga sebab akak berani terus terang...siap publish entri lagi..Kalau Na, belum ada keberanian nak buat mcm tu.mungkin pendam dalam hati...paling kuat pun...nangis di bahu seseorang yang memahami dan mengasihi...

eita berkata...

alahaiiii kakak ku...
awat ni... ilek2
miss u jgn marah2 eh..
S.A.B.A.R

De' Sal berkata...

Sape yang buat hal ni dik,jangan dilayan sangat benda2 macam ni,sabar ya.

Mummy Dasy berkata...

sabo aje ah ye...

atty's berkata...

salam rina..tu ler dr dulu kty suka ckp..
jgn cepat judge org gitu gini..
tepuk dada tanya selera gtu ..

CuTeMiUt78 berkata...

~ geiyana~
yup.. betul tu.. sebab sabar gak la ni... aku tak burukkan dia tau.. walau pun aku tau.. dia memang jenis skkee buruk kan org lain.,.

CuTeMiUt78 berkata...

~ geiyana~
yup.. betul tu.. sebab sabar gak la ni... aku tak burukkan dia tau.. walau pun aku tau.. dia memang jenis skkee buruk kan org lain.,.

CuTeMiUt78 berkata...

~ tink~
eemmmmm dah cool dah... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
emmmm memang semalam rasa marah bebenor la.. ingat dia je blh marah... ingat dia je blh luahkan.. tapi sekarang ni sib baik kita dah ok dah..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
eemmm takpe la.. kita bukan jenis nak malukan dia.. biar kan dia... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
lalu2 selalu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
ha'ah kan memang betul tu.. eemmmm ntah ler dia salah faham ke apa ke.. lantak dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
tgh cuba utk calm down ni... thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
emmm ko rasa... ?? ko lebih mengetahui... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mar@ziey~
emmm betul tu.. memang faham.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
memang sabar la ni.. klu tak sabar.. lebih dari ni akak blh buat tau.. jgn ingat dia sorang je blh buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ntah la, padahal kita just meluahkan apa yg kita rasa dan hadapi.. tapi dia plak yg dok terasa... tu yg rasa bengang je.. eemmmm betul tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
emmm... tgh bersabar ni kak

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
mekacih ya na, eemmmm akak nak perbetulkan keadaan.. sebab tu akak berani buat camtu.. sebab di tuduh tanpa usul periksa..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
emmm.. biasa la ta, org ni mcm2 perangai kan.. eemmm tgh bersabar dik

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
eemmmm ada la seseorg tu kak.. eemmmmm takpe... tgh kembali normal..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
emmmm tgh bersabo la ni

CuTeMiUt78 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
atty's berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
reen berkata...

kusss...smangt..sis..bawak brtenang...sy pn pnah bbalahan gak...puas dh bsabar...bdoa yg bek2...istghfr bnyk2 sis...jngn dtmbh bara yg sdang mnyala...

Yan berkata...

uissshhh ni serius....


Ape yg penting??? Kerja sama!!!

eehe kak sori melawak pulak tgh akak2 emos ni... juz wat to cheer u up..

Lina berkata...

panas ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmmm memang tgh menstabilkan blk emosi ni.. mekacih ya reen

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
nak kerjasama apa ya yan.. takpe.. sekurang2 nya menghiburkan gak ler.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
emmmm memang agak panas ni..

mummYaeesh berkata...

wah da lama tak masuk sini rupenye ada citer panas ek??rugi2 baru tahu..woohoo..

sape org tu rina??nak gak baca ape yg dia tulis tu..whoops!

tak sangka kenal kat alam maya ni pun bleh gaduh2 ek..tak best ar camtu!klu dok serumah ntah mcmana lak??hiks

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaessh~
eemmm.. dah berlalu pun.. malas nak fikirkan lagi.. biar la org tu.. ngan dunia dia.. takmo ganggu dah..